hits

Indre uro

Jeg har en uro i brystet.

Den er der ikke alltid, men når den er der så vet jeg at noe er galt. Det er ikke alltid jeg vet hva det kommer av eller hva som trigger det. Den kommer i bølger. Noen ganger sterkere enn andre. Den kan være der i timer, dager, uker og måneder. Det er en svart følelse. Skulle jeg tegnet det måtte jeg brukt kullstift, og tegnet en tett og avansert krussedull. Kanskje dradd hånden over den, så det ble en slags dradd, skyggeeffekt, men ikke alltid. Noen ganger er det ingen skygger, bare sort.

Mulig dette ikke var et veldig klart bilde på hvordan indre uro føles, men det er en uklar følelse. Det er vanskelig å sette ord på, men jeg trenger å prøve. Skriving har alltid vært en av de viktigste tingene for å holde meg gående. Noen ganger skriver jeg mye, andre ganger er en setning nok. Det er derfor jeg fant ut jeg skulle starte denne bloggen; for å ha et sted hvor jeg kan la følelsene mine komme ut. Jeg håper det vil gi meg en liten oversikt over dem, kanskje også hjelpe meg å finne hva som trigger mørke i meg. Hvis noen kunne kjenne seg igjen, og kanskje finne en liten trøst, ville det såklart vært en stor bonus. Savner litt det selv, noen som er like emosjonelt ødelagt som meg. Haha. Litt humor må en jo ha.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv