hits

Søvntrøbbel...

Som vanlig, gikk ikke ting helt som planlagt.

Jeg fikk ikke sove i går. Sovnet ikke før i sekstiden idag morges. Sov til tolv. Sov over hele forelesningen jeg egentlig trengte å gå på. Fikk ikke gjort noe skole. Jippi. Kom meg på jobb da.

I hele dag har jeg kjent meg trøtt (naturlig nok), men også skikkelig sliten. Ikke bare fordi jeg er trøtt, men det føles som jeg har løpt mange mil, skrevet tusen oppgaver, stablet ved i mange timer eller ettellerannet. Jeg har kjent meg helt mørbanket, utmattet, både fysisk og psykisk. Som vanlig har jeg ingen god forklaring. Egentlig ingen god grunn i det hele tatt som jeg kan komme på. Det skremmer meg litt. For nå er vi jo i vintertiden, og jeg har lenge slitt masse med vinterdepresjoner. Jeg kjenner mørket stjeler kreftene mine, sammen med søvnen og gleden.

Jeg er ikke deprimert nå, det er jeg heldigvis faktisk ikke. Men, jeg vet jeg er veldig utsatt, spesielt akkurat nå. Jeg er så redd! Jeg vil ikke tilbake, jeg vil ikke forsvinne inn i mørket igjen... Sist var det bare såvidt jeg kom meg ut.

Angsten kommer litt krypende når jeg skriver om dette nå merker jeg. Jeg kjenner den stramme klumpen i halsen den lager. Den verker. Jeg burde kanskje legge meg nå. Lite søvn hjelper iallefall ikke den stakkars psyken min å sloss med mørke mitt.

God natt?

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv