hits

@ work

Er på jobb. Idag er d ikke redning...
Føles som om livet er på vei ut fra kroppen min. Som om livet er en slags honning eller sirup. Jeg kjenner den siver ut gjennom porene mine og renner bort. Jeg har snart ikke mer igjen...

2 kommentarer

Den_flinke_jenta

12.12.2011 kl.00:44

Svar: Ja, du kan selvfølgelig linke til meg (innlegget). Bare hyggelig det :)

Ja, selv om jeg (og du) føler meg veldig alene i forhold til angsten og de bekymringene rundt, er det jo viktig å huske at jeg ikke er den eneste som sliter.

Synd det fremdeles er litt "tabu" å snakke om at man har angst. Derfor er det heller ikke enkelt for meg å åpne meg for andre i hverdagen. Er lei av å få kommentaren "Men du kan jo da ikke ha angst, du ser jo så bra ut".

Men, men jeg må nok bare lære meg mer å akseptere at jeg sliter med angsten og etterhvert håper jeg at jeg kan få tilbake kontrollen!

Ønsker deg også lykke til!

*STAY STRONG*

T

12.12.2011 kl.07:23

Den_flinke_jenta: Supert, tusen takk! Da er det der, bare følte det passet...

Ja, det er så vondt når folk ikke forstår. Skulle av og til ønske jeg hadde bevis.

Vondeste, eller vanskligste for meg er når de spør hva jeg er redd for. Jeg skjønner jo spørsmålet, men det gjør meg helt gal...

Tusen takk!

Håper dette blir en flott dag for oss begge :)

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv