hits

Søvnig men søvnløs

Jeg gjesper, men er visst ikke trøtt. Ligget snart en time i sengen. Hodet mitt vil ikke skru seg av. Så da ligger jeg her å tenker på alt fra høyballer og kampesteiner som ruller om kapp, til tyngdekraften og strikkhopp, og ikke minst vulkanutbrudd. Dette var iløpet av maks to minutter. Er det rart jeg syns det blir litt vel slitsomt noen ganger?!

Nei. Jeg trenger en sovevenn. Faktisk. En som kan puse med håret mitt, kile meg på armen, stryke meg på ryggen og kysse meg på pannen. Hvor er han? Han skulle jo vært her nå. Vært våken med meg og hvisket hele natten når hodet mitt er i overdrive.

Vel, hvis du finner ham, send han hitover. Han savnes...

2 kommentarer

mylifeishardtoday

17.01.2012 kl.00:27

Kjenner meg utrolig godt igjen.. Det er en grusom følelse det der, tomheten..

Men du overvinner dette og! Stay strong vakre! :D

T

18.01.2012 kl.21:43

mylifeishardtoday: huff ja, og noen ganger gjør det meg bare sint, skal jeg være ærlig. Blir så lei av det!

Hørtes ut som du ikke har det bra om dagen...tenker på deg og håper du snart får noen oppturer!

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv