hits

Kull

Gjett hvem som måtte avlyse...! Jeg føler meg helt jævli nå. Skjønner ikke greia. Er akkurat som han bare gjør det for å såre, for å være assface. Jeg sa for lenge siden at vi ikke trengte å møtes, men joda, det var greit. Det er han som kontaktet meg. Hva faen er problemet hans?! Jeg hater hvordan Han får meg til å føle meg så innmari liten, ubetydelig og verdiløs...

...jeg er ikke det...!

Nå skal jeg i terapi. Heldigvis. Feel like shit. Krusseduller og angst kniver i brystet. Trikken er sen, så da kommer kanskje jeg også sent. Det hjelper ikke. Denne dagen bare må snu. Jeg føler meg totalt verdiløs. Flott.

Åja, og politistudenter på majorstua er søte. Så kry i sine uniformer...

2 kommentarer

slightlybreathing

26.01.2012 kl.13:38

Lykke til. Håper du klarer å snu dagen..

T

26.01.2012 kl.17:02

slightlybreathing: Takk søte deg, jeg prøver... Håper du har en flott dag!

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv