hits

Red, red wine

Jeg kom meg til terapitimen en halvtime for sent, som vil si at jeg hadde 20 min. Det er ikke nok. Det var veldig mye bedre enn ingenting, men langt, langt fra nok. Etterpå var jeg trist, sint og svak. Jeg orket bare ikke tanken på skolen. Gikk oppover bogstadveien og handlet litt istedenfor. Litt kjøkkenting og en ny kopp og et nytt vinglass. Kjøpte en vin også. Så nå sitter jeg her med rødvinsglasset mitt, te-lys og tankene mine. Burde som alltid heller skrive oppgave, eller lese noe, eller hva som helst. Det skjer ikke. Ikke akkurat nå iallefall. Jeg føler jeg trenger å utagere følelsene mine, fordi jeg klare ikke føle dem skikkelig. Har slettet Han fra både mobil og face. Gidder ikke det der mer, er bare bortkasta tid uansett. Skrev det jeg ville si på mld før jeg slettet nr. Fikk til og med svar. Det var ok. Done.

Nå skal jeg spille musikk og drukne tankene mine. Så får vi se hva jeg finner på ikveld.

 

Her er vinglasset jeg kjøpte:

Okey, det er vel kanskje litt drøyt å kalle det ett vinglass når jeg kunne fått plass til hele vinflasken oppi der. Jeg bryr meg ikke. Noenganger trenger man det. Sånn der det bare.

Én kommentar

slightlybreathing

26.01.2012 kl.17:09

Er her om du trenger å snakke <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv