hits

Faces and four letter words

Nå er jeg hjemme igjen. Under dyna. Trygg. Det føles godt. Jeg er trøtt og sliten. Det tok på å være på skolen idag. Jeg har vært så anspent i kroppen at jeg nesten hylte av smerte da plutselig musklene løsnet. Har pustet noe innmari idag, for å si det sånn. Ingen angst enda. One day to go. Jeg tror virkelig jeg skal klare dette! Onsdag blir på en måte en litt ny, frisk start oppi alt. Da er jeg 1 mnd angstfri, har ny fastlege og ja, vel det holder.

Istedenfor å gjøre noe fornuftig ikveld, så skal jeg sove. Skal legge meg til rette, sette på en film og bare la tankene flyte og søvnen innhente meg. Når jeg tenker litt etter er det kanskje det mest fornuftige å gjøre. Har allerede pusset tennene. Hvile, ja, det passer fint nå. Hodet som hviler på puten, søvn som trekker ned øyelokkene. Fylle natten med gode drømmer, eller kanskje helst ingen, bare søvn...

2 kommentarer

ThoughtsInInk

30.01.2012 kl.22:52

Hei! Har sett litt på bloggen din i dag, og ditt siste innlegg gleder meg... Den starter positivt og ender positivt... Det ser ut som du har "jobbet godt med deg selv" den siste tida... En måned til onsdag... Uansett... viser dagens innlegg noe godt (uavhengig hva som skjer i morra)!! Lykke til videre! ;)

T

01.02.2012 kl.11:19

ThoughtsInInk: Tusen tusen takk for utrolig hyggelig kommentar. Positiviteten i den hjalp meg faktisk en del igår.

Håper du har en flott dag :)

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv