hits

Irr...

Lørdagskveld med hun jeg bor med. Hun har drukket litt mye og ligger å snorker i stolen. Jeg har vært flink å lest til eksamen idag. Ikke så veldig mye, men litt og det er bra. Imorgen er det møte med jobb. Bowling. Blir koselig. Meg og gutta. Artig.

Ellers har jeg funnet ut av noe i dag. Noe som gjør meg ganske irritert. Jeg kom plutselig på et lite minne som lå langt bak i hodet mitt. Aner ikke helt hvordan det dukket opp, bare tenkte på gamle tekster jeg har skrevet, og så kom jeg på en novelle jeg skrev i 8. klasse. Den første jeg fikk 6 på. Jeg husker jeg ved en tilfeldighet fant den på nettet en gang. Noen andre hadde lagt den ut. Jeg hadde lagt den ut selv, men slettet den kjapt da jeg så det. Jeg husker jeg prøvde å få hun som hadde lagt den ut til å fjerne den, men så husker jeg ikke hva som skjedde. Hun ga vel faen, for jeg søkte på den nå. Den lå der enda. Lagt ut i 2005. Under hadde hun skrevet en kommentar om at hun skrev den når hun var elleve. Det er bare jug. Jeg blir så sint av sånn. Hva får folk ut av det? Latterlig tragisk spør du meg. Kopiere andres tekster å late som det er ditt eget. WTF?! Jeg skal finne frem stilen når jeg kommer hjem, vet jeg har orginalen hjemme hos pappa. Skal sende mail med den til nettstedet å få dem til å slette det. Liker ikke at den ligger der. At hun later som det er hun som har skrevet den. Patetisk!

Årh... sint...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv