hits

Dummedagen

Dette har ikke vært en spesielt bra dag. Det skal jeg ærlig innrømme. Den har ikke vært så ille heller, bortsett fra et lite paranoid-anfall på skolen idag, så har det egentlig vært ok. Fikk gjort ferdig en av oppgavene. Ikke den som skulle leveres idag. Men seriøst, den skulle leveres klokka tre, og jeg fikk oppgaven i en forelesning i to tiden. What's a girl to do?! Jeg får gjøre den imorgen. Jeg har så vondt i hodet nå. Skal være på skolen ti imorgen. Må sove. Må, må, må.

Jeg har sovet en uke i stuen nå. Idag. Rart. Jeg tørr ikke sove på rommet mitt. Tørr egentlig ikke være der. Så jeg sover heller her. Det er bedre. Så våkner jeg iallefall. Det er jo visst en bra ting. Helt ærlig kjenner jeg at jeg ikke lenger alltid er istand til å avgjøre om de tingene jeg gjør faktisk hjelper eller ikke. Om de er en måte å takle angsten og uroen på, eller om det nærer det. Konstruktivt eller destruktivt? Jeg vet ikke. Ting er ikke så klart. Lite svart hvitt. Mer grått, og noe sort. Terapi imorgen. Fin-fint. Hva skal jeg snakke om? So much to say, so little time... Altfor mange avsporingsfeller å gå i. Jeg må prøve å skjerpe meg.

God natt ja, sånn var det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv