hits

I dreamed a dream

Jeg får ikke sove. Vil ikke, tørr ikke. Jeg drømte om deg igår natt. Det var lenge siden sist nå.
Jeg husker ikke så mye av drømmen, en del av meg har prøvd å fortrenge den i hele dag. Jeg husker jeg fikk vite at du var der. Jeg husker jeg kunne kjenne deg, føle din nærhet. Det var så mye glede.
Som vanlig var det grusomt å våkne.

Kanskje ikke så rart psyken min var på(/over) kanten idag. Har en strek på armen, fra der jeg trykket da jeg prøvde å ikke gjøre noe. Jeg klarte det da. Det er bare den streken. Det var tanken på deg som gjorde at jeg til slutt klarte å la være. Psyken har stabilisert seg litt mer nå. Jeg bare får ikke sove, eller jeg vil ikke. Orker ikke å drømme noe lignende igjen. Beklager. Det gjør bare for vondt å våkne. Jeg har skrevet masse ikveld. Om deg. Og om andre ting. Mest om deg. Jeg syns det er vondt. Jeg har en tegning i hodet også. Jeg vurderer å starte på den nå, inatt. Den må bare bli riktig.

 

I had a dream my life would be
So different from this hell I'm living
So different now from what it seemed
Now life has killed
The dream I dreamed.


♦ Fra sangen "I dreamed a dream", sunget av Michael Ball.

2 kommentarer

Brian

04.03.2012 kl.07:34

Unnskyld at jeg spør, men siden det virker som om du fortsatt er glad i denne gutten, kunne det kanskje være mulig å finne på noe så dere kan bli sammen igjen? Ingenting er umulig bare man har tilstrekkelig fantasi og mot til å gjøre ting utenom det vanlige; har dere fortsatt kontakt...? Som sagt unnskyld at jeg spør; det blir kanskje for personlig, men man skal aldri si aldri - klarer man å komme seg ut av A4-boblen folk flest lever i, vil man oppdage at det meste er mulig også i virkeligheten, ikke bare i drømme. Og det finnes et hav av muligheter; man kan ta utgangspunkt i kunst og gjøre noe som vekker stor oppsikt og får ham til å bli oppmerksom på at du er unik, man kan skrive noe som vekker glemte følelser hos ham, man kan bruke humor eller man kan gjøre tusen andre ting.

Uansett - lykke til videre; ingen drømmer er uoppnåelige, men det store spørsmålet er i bunn og grunn hvor mye man selv tør å satse uten å bli såret. Håper iallfall alt ordner seg for deg - med tanke på det du har skrevet de siste dagene får jeg inntrykk av at du har mange drømmer om natten som også påvirker hverdagen og livet ditt; du er ei følsom jente med en dyp, hemmelighetsfull sjel, og om du klarer å avspeile dette i verden rundt deg, kan du få til det meste. Det finnes kunstnere hvis sjel ikke er halvparten så dyp som din, men som likevel er verdenskjente.

T

04.03.2012 kl.11:57

Brian: Dette innlegget handlet ikke om han gutten i "Someday some time ago", bare så det er sagt. Det handlet om et lite håp som forsvant altfor fort...

Men meg og Drømmemannen har svært lite kontakt for tiden. God jul-melding var vel det siste. Akkurat sånn som ting er nå, så er det faktisk ikke mulig, men man vet jo aldri hva fremtiden vil bringe, så jeg sier aldri, aldri. Jeg sier bare ikke akkurat nå...

Tusen takk, igjen, for dine fantastiske ord. Har også lest andre kapittel, og jeg elsker boken din. Den er så fin! Håper du promoterer den godt, det er nok mange som har godt av å lese litt i den.

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv