hits

Dreaming again...

Kjære Drømmene mine. Jeg ber dere vennligst om å la en stakkar være i fred. Joda, det har vært fine drømmer, den inatt var helt utrolig... Men, så må jeg våkne igjen, og det er så grusomt vondt. Jeg vet dere kjenner meg godt og vet alle mine svakheter, innerste hemmeligheter og dypeste ønsker. Vær så snill og slutt å bruke dette mot meg. Det er dårlig gjort.

 

Nok en morgen våkner jeg opp etter en fantastisk drøm. Det var en lifechanging, men likevel realistisk drøm. Så fort jeg åpner øynene brister noe inni meg. Det er akkurat som om noen harr tatt fra meg det kjæreste jeg har. Det er kanskje helt sprøtt, men jeg kjenner en sorgfølelse. Jeg orker ikke å gå på skolen. Øynene mine er fylt med tårer og det føles som jeg har en kampestein i halsen og brystet. Det er helt latterlig hvor vondt det gjør å våkne opp noen ganger...

2 kommentarer

fragileme

07.03.2012 kl.10:32

Jeg tenker egentlig at mareritt er jævli, men når man våkner så er man hvertfall glad for at det ikke var virkelig. Men når man drømmer noe så fantastisk, at man aldri vil våkne.. da føler man jo virkelig at noe blir røvet fra deg når du en gang våkner.. Så skjønner det er en vond følelse vennen! Skulle ønske alle dine drømmer kunne bli virkelig!

En dag kanskje? <3

T

07.03.2012 kl.13:46

fragileme: Ja, det er akkurat det jeg mener... Så søt du er! Ja, vi får håpe at de blir det en dag!

Håper alt går i oppfyllelse for deg også <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv