hits

Skakkkjørt

Jeg er så sliten! Fack, merker hodet begynner å lage litt bråk igjen. Jeg er ikke bra nok. Jeg får ikke til. Jeg kan ikke. Det går ikke. Ingen liker deg. Du er dum. Slutt. Gi opp. ... ... ... and so it goes. Jeg prøver å ikke høre på det, men det er ikke lett når noe inni meg skriker at jeg er til bry for alle andre. Det er mye å gjøre med praksis. Veldig lange dager, og man må være med hele tiden, er liksom ikke snakk om noen tenkepauser eller noe som helst. Etterpå pleier jeg å ei anna ei å sette oss ned og gå igjennom dagen, for å få snakket litt ut å slikt. Det tidligste jeg har dratt derfra er idag, da dro jeg litt før halv seks. Da bar det rett på jobb. Akkurat kommet hjem og tatt en dusj. Nå gjenstår pakking, loggskriving og ja, skulle jo helst hatt litt søvn før jeg skulle dra avgårde igjen. Det spørs. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre akkurat nå. Det blir enten å være våken inatt, få pakket og skrevet, eller å gå og legge meg med en gang å prøve å stå opp så tidlig som overhodet mulig. Jeg vet sjansen for at jeg klarer å stå opp tidlig ikke er så stor som den skulle vært, men jeg er så innmari trøtt at jeg tror ikke jeg egentlig ville klare å gjøre noe som helst uansett. Faen. Hodet mitt er fryktelig krøllete og tullete nå. Støynivået er ikke bra... Orker ikke.

Én kommentar

fragileme

24.03.2012 kl.00:04

Du trenger jo søvn vennen, det er viktig å passe på deg selv på tross av alt du har å gjøre!

Praksis er SLITSOMT! For man må være 100% hele tiden.. Man skal være engasjert å vise at man bryr seg, og jeg følte hvertfall at jeg aldri kunne ha en dårlig dag. Men det er kanskje vi som setter litt høye krav til oss selv? For alle har jo vanskelige og tyngere dager innimellom. Jeg synes du er flink jeg, som kommer deg i praksis og gjør så godt du kan.

De tankene er vanskelige! Skulle så ønske at man bare kunne skru av lyden så man slapp å høre dem, men desverre er det ikke så enkelt. Men, prøv å høre på meg i stedet da! JEG liker deg! Du er SMART og FLINK og jeg har troen på at du klarer det du vil!

Du må slutte å kreve så mye av deg selv, og faktisk få lov til å ha dårlige dager innimellom uten at verden går under!!

*legger igjen en stor klemm* <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv