hits

Wish I still had my imaginary friend

Jeg har hatt en bra helg. Trysil med onkel+fam og søsteren min har vært flott. Deilig vær, godt føre i bakken og masse latterkrampe med sis.

Smil!

Jeg har blitt litt syk da, eller bare forkjølet. Tung i hodet. Både fysisk og psykisk. Jeg tar en tidlig kveld, sitter på sengen nå. Jeg har en kopp te med honning, musikk og god-boken. Satser på at litt hvile hjelper.

Det er litt synd, jeg har så mange tanker, så mange ting jeg gjerne ville skrevet om her, men jeg orker rett og slett ikke. En annen dag, snart, håper jeg.

Jeg savner noen. En. Han som kan dulle litt med meg når formen er litt shabby. En som kan smile mot meg, kysse meg på pannen, fortelle meg at det blir bra, at det er bra...

Én kommentar

fragileme

26.03.2012 kl.21:45

Det er utrolig godt å høre at du har hatt en bra helg vennen, det fortjener du! Har dere hytte der? Deilig å komme seg litt bort fra storbyens mas, og bare kose seg =).

Det er ikke hver dag man orker å skrive så mye, sånn er det bare! Men du tar det igjen en annen dag. Så ønsker jeg deg masse god bedring vennen, ikke gøy å være syk <3

*legger igjen en stor klemm og masse varme tanker* Det blir bra <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv