hits

Mørke, bare mørke

Fint og flott. Fint og flott. Fint og flott. Fint og flott. Fint og flott. Fint og flott. Fint og flott.

 

"Hvordan går det?"

"Bra"
"Greit"
"Fint"

DET ER BARE LØGN ALT SAMMEN!

 

Herregud, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg føler meg kvelt av mørke. Jeg er kvalm og svimmel, det er vondt å puste, magen verker, hodet skriker. Hele tiden. Konstant er det et helvete inni meg. Tankene kjører meg helt ned i grøfta, de er altfor mange. Stemmene er altfor høye, jeg klarer ikke ignorere dem. Jeg har ingen kontroll over hva som foregår inni meg. Jeg er helt på kanten. Knekt, eller iallefall kraftig bøyd.

Jeg klarer snart ikke mer. Det går bare ikke.

"Hva er det som er galt?"

"Det gjør vondt"

"Hva gjør vondt" (litt oppgitt i stemmen)

"Alt. Alt gjør vondt, hele tiden. Det er et smertehelvete av tanker som dreper meg!"

- Jeg kan jo ikke snakke med noen. Hva skal jeg si?

 

Jeg aner ikke. Jeg vet ikke. Jeg skjelver. Jeg kan kjenne hjerteslagene i halsen, hvor enn rart det kanskje høres ut. Det går i en vill fart. Jeg må gjøre noe snart. Jeg får nesten ikke puste. Nei, det har ikke skjedd noe spesielt, jeg fungerer bare ikke som alle andre.  Jeg eier ikke ordene som kan forklare hvordan det er, så nei, jeg kan ikke fortelle deg hva som er galt, jeg kan ikke få deg til å forstå. Enten så vet du hvordan det er når det å leve er forferdelig vondt, eller så har du ikke peiling. Det er ingens skyld, det er ikke noe å gjøre noe med. Føl deg heldig, hvis du ikke vet.

Jeg henger i en tynn tråd. Jeg vet ikke. Jeg rett og slett bare vet ikke.

2 kommentarer

strongenough

09.04.2012 kl.22:06

Åh, kjære deg! Jeg sender deg en god klem og varme tanker<3 Husk at jeg er her for deg om du vil snakke med noen eller bare vil ha noen som du kan "tømme" deg til! Stå på, du er herlig! :)

fragileme

10.04.2012 kl.15:48

Det blir så alt for fort til løgner. At man sier at alt er fantastisk og flott, for man klarer ikke å være ærlig om helvete som faktisk foregår på innsiden. Men vennen <3. Du må snakke med noen om dette! For du kan ikke gå gjennom dette helvete alene, hver dag! Det blir for mye for hvem som helst, og du trenger noen som kan hjelpe deg så du ser litt lys igjen!

*legger igjen en stor klemm* <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv