hits

I know better...

Jeg vet så mye bedre. Jeg vet så mye bedre enn deg. Nok er nok, tror jeg. Kanskje.

Faen jo! Det er nok nå. Altfor mye mer enn nok. Egentlig for mange år siden. Jeg tror jeg endelig har skjønt det.

Kanskje er det på tide å bli ferdig med alt, og gjøre slutt på det hele...

Det er både vondt, og en lettelse nå, nå når det endelig har gått opp for meg at jeg ikke er verdt en dritt.

2 kommentarer

Brian

22.04.2012 kl.22:56

Opp med hodet, for det er ikke rart at du føler deg deppa i et samfunn der man blir oppdratt til å være en del av saueflokken, og lik en sløv zombie stå i køen på Oslo City. Enkelte mennesker er født til å leve i frihet som drømmende svaler som utforsker horisonten, ikke som avstengte høns som legger egg i bur før de ender opp på slakterbenken.

Man kan gjerne leve en A4-tilværelse i det ytre med studier og jobb, men forsøker man å presse inn sjelen i en kvadratisk plastboks, går det galt. Derfor skulle jeg ønske du kunne realisere de fargerike drømmene og tankene dine i en eller annen form for kunstnerisk utfoldelse i stedet for å gå rundt i ring og bli deppa gang på gang - skriv boken du ønsker å skrive, tegn noe du aldri har tegnet før, syng, dans; utforsk sjelen din, men vær så snill...

...ikke skriv at du "ikke er verdt en dritt", for det har ingen ting til felles med den levende jenta du ser i speilet.

Ærlig talt - du *er* mer verdifull enn du aner, og litt svart humor skader heller ikke; har du ikke noen komiske filmer på lager som kunne få latteren ut av skyggene? Om en magisk ånd steg ut av melkekartongen du har kjøpt i dagligvarebutikken og ga deg tre ønsker du ville få oppfylt - hva ville du ønske deg akkurat nå?

Unnskyld hvis jeg tar feil, men spør du meg, tror jeg trenger et slags mål i livet ditt; et lysskjær i natten, noe som kunne få tankene bort fra neste eksamen og hverdagens grå kjas og mas. Hva ønsker du deg, hva er det som kan få deg til å le en ærlig, oppriktig latter...?

fragileme

23.04.2012 kl.14:01

Du er verdt så utrolig mye vennen! SKulle ønske du også kunne se den nydelige og gode personen du er!

Jeg har de tlitt som deg for tiden føler jeg, men det er så utrolig vondt å se at du har det på samme måte. For du forjtner faktisk utrolig mye bedre <3!

Du må ikke gi opp, for det kommer til å bli bedre <3. Selv om du føler at du allerede har prøvd for lenge og at du har prøvd alt, så må du gi det litt mer tid!

Fantastiske du, hold ut litt til <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv