hits

Faen

Faen. Vet du at faen bare. Jeg har blitt brutalt påminnet på hvorfor jeg holder kjeft om faen alt. Orker ikke. Virkelig ikke. Det er lim. Det er helvete. Jeg gir faaaaaen, eller later som, som alltid. Gidder ikke.

Ingenting er verdt noe. Ingenting betyr noe.
...Jeg skjønner det da...

Én kommentar

fragileme

29.04.2012 kl.15:58

Vennen <3! Skjønner du ikke har det så bra, og at det må ha skjedd noe som gjør at du føler at ingenting er verdt eller betyr noe. Men jeg er gla du holder ut, for du fortjener å oppleve det gode med livet og de gode dagene <3

Husk at jeg er her!

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv