hits

Drinkin' dark whiskey, telling white lies

Whiskey, massasje og uforpliktene sex er faktisk ikke feil på en fredag med uhyre vondt i ryggen.

Jada, jeg har hatt Han på besøk igjen. Denne gangen var han faktisk åpen om Henne da. Det var greit nok. Jeg sa bare at jeg visste det, for det gjorde jeg jo, og så sa jeg at det ikke er min business, for jeg bryr meg ikke. Han virket sjokkert (triumf!). Så virket det litt som om han ville jeg skulle bry meg mer, at jeg skulle være såret, for han begynte å forklare. Tok opp flere ganger at han kunne fortelle meg hvorfor vi ikke kunne bli sammen. Jeg sa det ikke var nødvendig. Helt ærlig, så er det veldig mange grunner for at vi ikke kan bli sammen. Det som er så fint, er at alle de jeg kommer på; er mine grunne, og ikke hans. I win.

Nå er jeg trøtt og avslappet, og har ikke dødvondt i korsryggen lenger. Jeg hører på god-musikk, skal ta meg en røyk, og så er det natta. Det er i grunnen helt greit at jeg skal jobbe imorgen. Jeg har det fint på jobb igjen. Jeg liker ikke skole. - Det var en digresjon. Eller, kanskje egentlig ikke.

 

Her er en fin sang av en fyr med flere fine sanger.
Gareth Dunlop, heter han.

You've got troubles, I've got time
Open up to me, I'm on your side
Tell me what's on your mind

...

*sukk*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv