hits

O'lettelse

Da jeg kom ut fra legetimen måtte jeg ta på solbrillene kjapt. Jeg gråt. Det var godt. Jeg ser, om ikke lyset, så iallefall veien. Legetimen gikk altså bra. Jeg var ærlig (hadde til og med skrevet det på armen), og det ble et produktivt besøk. Jeg skal bare fortsette å jobbe med bevisstgjøring rundt angsten min, "de gule lappene" (som faktisk er rosa), og så har jeg time igjen 31. juli. Den timen skal vi skrive søknad, så jeg skal inn i systemet. Endelig, noe konkret jeg kan forholde meg til! Til det kunne jeg, hvis jeg ville, skrive et lite "innlegg" om meg selv og hvorfor jeg ville ha terapi. Jeg sa jeg sikkert kunne, men nå er jeg litt usikker. Heldigvis har jeg særdeles god tid til å finne ut av det! Jeg føler meg så lettet, som om demningen av mørke endelig begynner å gi slipp.
Jeg fikk også beskjed om at jeg måtte si ifra hvis jeg trengte sykemeldinger til eksamnene jeg har misset, slik at jeg kan ta dem igjen. Jeg tror jeg kan ta dem uansett.

Nå sitter jeg med et glass av den nye sommer-juicen med ananas og lime-smak, nydelig.

- Tenk at framtiden min, etter sommeren, kan se helt annerledes ut! Er ikke det fantastisk?

5 kommentarer

strongenough

06.06.2012 kl.17:29

Åh, nå ble jeg skikkelig glad på dine vegne! Så utrolig bra at du ser så positivt på tiden fremover! :) Du fortjener virkelig alt bra<3

T

07.06.2012 kl.01:26

strongenough: Takk snupp! Du er bare god du <3

07.06.2012 kl.10:00

Å, takk som sjekker innom den ellers døde bloggen. Jeg har lyst til så skrive så mangt, men det at jeg ikke er fullstending anonym lenger, holder meg igjen. Nok om det, så bra at det går bedre! :) Bare fortsett som det, så skal tiden vise at det var verdt det! :)

fragileme

07.06.2012 kl.11:52

Så bra vennen!<3 *smiler* Noen tårer kan faktisk være gode også! Jeg er gla du klarte å være ærlig, og virker jo som denne legen faktisk kan være til hjelp.

Jeg skjønner du må være lettet, og at det må være utrolig godt å faktisk ha noe konktret å forholde seg til. Nå har du en "plan" og vet hva som kommer til å skje- og jeg tror det kan være stor hjelp i en ellers kaotisk og vanskelig hverdag!

Som du sier, du har god tid til å skrive. Du kan jo uansett begynne å kladde, skrive ned litt tanker, osv, hvis de dukker opp. Så er det jo opp til deg hva du velger å gjøre med det =)!

Jeg tenker masse på deg vennen, og dette ble jeg gla for å lese<3 Du fortjener kun det beste<3

T

07.06.2012 kl.16:39

Anonym: Sjekker når du skriver noe nytt jeg veit :) Hmm.. Det skjønner jeg... Vel, hvis du trenger noen å skrive til, så er jeg her <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv