hits

I really hope you finally found some peace ... ♥

Hvem visste at ei jente, jeg egentlig ikke kjente, kunne bety så mye.

Det er sprøtt. Feil ord, men likevel, det er sprøtt. Også tror jeg ikke på det. Jeg forventer at du skal svare på kommentaren; si det er en misforståelse. Du er jo her du!
Jeg klarer virkelig ikke å tro det. Jeg er inne å sjekker hele tiden, jeg må jo ha drømt, sett syner. Jeg nekter å tro at det er sant. Det går liksom ikke.

I dag, eller det er vel strengt tatt nå igår, bestemte jeg meg for hva min første tattovering skal være. En setning. Jeg har brukt mesteparten av dagen på å prøve å finne riktig skrifttype og perfekt plassering. Jeg var så fornøyd med det. Det er en setning som betyr så mye for meg. Det er en skummel tilfeldighet at jeg bestemte meg for den, akkurat i dag. Kun timer før jeg finner ut at du er død.

Neineinei... Det vare ikke riktig i det hele tatt.
Jeg har ingen ord.

"Det er nok at du er du <3"
- Det er den setningen som skal bli tattovering. Akkurat sånn, som du skrev den. Du aner virkelig ikke hvor mye den betydde for meg. Den reddet meg, kjære du.

Noe som nesten er enda sprøere er at du er fra ikke langt fra der jeg bor nå. Ti minutters gåtur, et kvarter maks. Klumpen i halsen er så stor at jeg nesten ikke får puste.

Du skulle ikke forsvinne!

 Shine your light
Down on me

2 kommentarer

22.06.2012 kl.08:48

</3

T

22.06.2012 kl.11:16

Anonym: <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv