hits

Borte

Jeg er hos farmor nå. Et stykke borte fra hverdagen. Tiden står ganske stille her og det er fin utsikt over Mjøsa. Vi har gått tur, lest og snakket masse. Kost oss med masse kaffe, bløtkake og vafler. Sånn er det alltid hos farmor. Det er så fint. Jeg har lest ut en bok, en fin bok - "Unyttig som en rose", skrevet av Arnhild Lauveng. Anbefales, sånn hvis du trengte litt lesestoff i sommer.

I morgen tidlig er det rett tilbake igjen. Tidlig. Halv åtte går toget, så er det rett på jobb etter det. Jeg føler aldri jeg får puste! Jeg vet jo det er min egen skyld, er jo tross alt meg som sier ja til å jobbe. Men hva skal jeg gjøre da, når jeg ikke kan stoppe, men likevel ikke vet om jeg kan fortsette?

Jeg er varm i genser, men jeg har klort meg en del i det siste, så jeg har en del småsår. Farmor likte dem ikke. Nå har jeg klort hull på halvparten, igjen. De blør inn i den gode genseren. Jeg enset ikke engang at jeg hadde gjort det, før jeg så det i speilet på badet. Jeg liker ikke når huden min gjør opprør, vi krangler. Nervene mine går i høyspenn. Alt klør, alt irriterer, alt verker. Meg og kroppen min er ikke venner, det har vi igrunnen aldri vært. Alt føles ekkelt, som om jeg ikke er i min egen kropp, som om vi ikke tilhører hverandre - uncomfortable in my own skin - oh the joy...

Nå skal jeg lese litt til. God helg, alle.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv