hits

Oppheng

Søndager er de værste og beste dagene. Endelig fri og avslapping (!), men likevel altfor mye tid til å tenke. Jeg har kjørt meg fast, igjen. Så nå sitter jeg her, med gassen i bånn og spinner. Jeg har en tendens til å henge meg så opp i ting, sette meg fast. Jeg har bestilt fire nye bøker. Eller, opphengt og surrete som jeg er, klarte jeg å bestille en bok jeg allerede har - en bok jeg kjøpte for under en uke siden. Luringen. Jeg sendte mail til kundeservice, og regner ikke med det blir noe problem å avbestille, men ja.

 

Ballongen er blitt ganske så liten.

Jeg savner deg. Det er vel egentlig det jeg vil si. Jeg skulle bare ønske du kunne høre det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv