hits

Tapt kamp, eller tapt krig?

Jeg er utslått og utslitt. Jeg er helt ferdig. Jeg har ingen energi i kroppen og alt jeg vil er å sove. Lenge. Gjerne i flere år. Det har ingenting å si uansett. Alle mine drømmer, alt som gir meg mening, det føles så uoppnåelig. Jeg har ikke en sjanse. Jeg kan virkelig ikke forstå hva det er meningen jeg skal her i livet. Jeg klarer virkelig ingenting. Skal jeg bare gå å surre rundt, helt alene, med deltidsjobb og null fremtidsutsikter hele resten av mitt liv? Ellers takk. Det er ikke et liv jeg er interessert i. Det er bare så nok.

I hele dag har kroppen min vært full av tårer. Det er som om hele meg er litt hoven, med alle tårene som ligger gjemt under huden. Ingen ser det. Det er latterlig patetisk. Inni meg skriker det. Jeg er virkelig ikke annet enn complete waste of space. Igjen er jeg sikker på at ingen liker meg, at de ønsker meg bort. Jeg føler meg så liten, likevel tar jeg så altfor mye plass. Jeg er så lei av det. Jeg føler meg helt ødelagt. Jeg sier ofte at det nesten ikke er noe nesten igjen. Jeg tviholder på siste resten. Likevel er jeg langt over kanten. Det er så lett å skli, glippe taket.

 

Jeg er så resignert at jeg akkurat sa ja til en telefonselger (jeg sier aldri ja til en telefonselger). Til å få en avis i en måned. Jeg drar bort neste uke, og kommer ikke tilbake før om tre uker.
- Mye vits. Akkurat som alt annet jeg foretar meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv