hits

Raining again

"Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no to-morrow. To forget time, to forgive life, to be at peace."
― Sylvia Plath, (The Bell Jar).

I morgen skal jeg på graven din.
Ballongen er nesten helt tom for luft. Jeg skal se den flyte avgårde i elven i morgen.

Det er sånn sett passende timing. For etter det drar jeg jo på ferie i tre uker. Hytta med familien, og så hjemme med diverse familiemedlemmer og venner. Jeg gleder meg. Jeg merker jo at jeg er veldig sliten om dagen, og at det sånn sett er skremmende å skulle måtte være så "med" hele tiden. Det at jeg nå er mer åpen tror jeg gjør det lettere, jeg må bare ta litt ansvar selv og si ifra når jeg trenger en pause og litt tid for meg selv. Jeg kjenner at sånn som det er nå, så er jeg drittlei av å skulle spille skuespill. Jeg trenger ferie fra alt. Jeg har rett og slett ikke krefter til å skulle spille "flink pike" hele tiden. Jeg skal gjøre akkurat det jeg føler for, uansett om det er en tur på butikken med søstrene mine, is med verdens vakreste niese, padletur med mamma eller rett å slett bare å sitte i en mørk krok med musikk og bok...
Uansett om jeg er sliten, så kan jeg være ganske så sta - dette er min ferie, med meg i fokus.

 8 kommentarer

jegvelgerlivet

09.07.2012 kl.01:07

Kjære deg vennen min <3

Ferie er ofte ett viktig pust i bakken, og husk - ovenfor meg skal du aldri måtte spille skuespill - ALDRI :*

Jeg er her, og vil være her for deg alltid - for den du er <3

Stooor kleeem :*

solskinnsnatt

09.07.2012 kl.03:24

Sylvia Plath<3

Michelle

09.07.2012 kl.12:00

<3

T

09.07.2012 kl.19:41

jegvelgerlivet: Søteste du <3
Haha, det gjør jeg ikke heller, frekk og vimsete som jeg er ;) Du trenger aldri det foran meg heller, det håper jeg du vet.
Takk, nydelige du, for dine fine ord og for i dag. Du er bare god du <3

T

09.07.2012 kl.19:41

solskinnsnatt: Ja, hun var en flott dame...

T

09.07.2012 kl.19:41

Michelle: <3

katie

09.07.2012 kl.21:28

Det er slitsom å skulle måtte spille skuespill, det blir en utslitt av.. Sett deg selv først og følg dine behov. Det er tross alt det som er viktig, Det er ditt liv og din ferie! Du er god nok som du er, vi må prøve å gi litt slipp på "flink pike" syndromet. Håper du får en fin ferie, det fortjener du:.-)

Klem!

T

10.07.2012 kl.03:53

katie: Ja, åh tusen takk, det varmer <3 Skal virkelig prøve å sette til side den dårlige samvittigheten og følelsen av å være egoistisk, for jeg vet jo at jeg har fult rett til å ta mine egne behov på alvor..

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv