hits

Fremtiden

På søndag har jeg bursdag. Da blir jeg 23 år. Jeg gleder meg ikke. Jeg er en person som egentlig elsker bursdagen min. Jeg elsker oppmerksomheten og at det en dag faktisk er min dag. At det er en dag der jeg kan være spesiell. Slik føler jeg det ikke i år. Hva faen er det å feire uansett?
Fremtiden min er blank. Alt jeg ser foran meg er bare et sort hull. Ingenting. Skal jeg være helt ærlig, så er det ingenting jeg gleder meg til. Ingenting jeg ser frem til. Det føles ikke som det er noe å se etter heller. Alt er bare tomt og oppbrukt. Minnene er alt jeg har. Jeg er igrunnen ikke så interessert i dem lenger heller. Det er bare bullshit, alt sammen. Det er over, det er faen meg bare nok.

Istedenfor å planlegge bursdagsselskap og skrive ønskeliste, så skriver jeg i år mørke brev og planlegger avskjeden. Takk, og farvel. I tried...

8 kommentarer

Maiken

27.07.2012 kl.23:51

Den bursdagen hadde jeg for to år siden.. kan man si da, hadde samme synsvinkel som deg der ;( Men nå er det over, utrolig nok. takket være snille personer :)

håper det til deg også, at en dag kommer lyset inn gjennom gardinene i vinduet til deg også :)

apologize

27.07.2012 kl.23:52

Likeeer IKKE!!

Så forbanna urettferdig, det er ikke slik du skal ha det - forbanna dritt verden og forbanna liv!!!

Åååe, skulle såå gjerne malt himmelen blå for deg hver eneste dag. Gitt deg ett liv av bomull og klare vakre farger! Regnbuen skulle være det mørkeste du kjente til. Og tanker skulle ikke finnes, følelsene skulle vært som rosa kjærlighet på pinne - og din største frykt skulle vært kaptein sabeltann! ;)

Liker ikke at du har det slik vennen! <3

Bare vit, jeg er her - og vær ærlig med meg - er jo derfor jeg finnes her og fordi jeg vil være her for deg!

Sender bare mangen gode og varme klemmer, håper jeg kanskje kan gi deg litt av den støtten du trenger <3

LooooveLooooveLoooove <33

Grace

28.07.2012 kl.00:08

Selvom det ser mørkt ut nå så må du ikke gi opp kjære deg <3 Jeg er sikker på at fremtiden din vil bli bedre! men om du dør.. så har du ingen mulighet til å oppleve det.. Det er ikke over!! du skal klare dette her. Vi skal klare det sammen <3

strongenough

28.07.2012 kl.14:29

Stå på kjære, du vet at jeg er her for deg, uansett hva det skal være!<3 Sender mange støttende og gode bursdagsklemmer!<3

T

28.07.2012 kl.19:20

Maiken: Godt at du har det bedre nå :)

T

28.07.2012 kl.19:21

apologize: Å vennen... Du er så fantastisk <3 Ønsker akkurat det samme for deg vet du, bare det beste for den beste <3

Det er så tomt at jeg mister pusten...

Savner deg, love <3

T

28.07.2012 kl.19:22

Grace: Takk for støtten snupp <3

T

28.07.2012 kl.19:22

strongenough: Ja, jeg vet det, og er utrolig takknemlig for det <3<3<3 Tusen takk vennen <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv