hits

drink, drank, drunk

Sad, sad, sad
Drink, drink, drink
Pills, pills, pills

Crazy, crazy, crazy ...

- Hvis du har sett "The New Adventures of Old Christine", så forstår du :)

Smilefjes og greier. Ikke ofte jeg har på bloggen. Men men. Måtte visst til nå. Jeg er heeeelt på kanten. Jeg bare vet ikke på kanten av hva. Jeg har drukket, først baylies og kaffe. Merket etter maks fire slurker, at dette var en jævlig god idè. Så drakk jeg en øl. Plutselig var den tom, så hentet meg en ny en. Da begynte kroppen min å krangle, eller huden min. Så armene mine klødde noe så innmari. Jeg klødde jo selvsagt tilbake. Nå er armene mine helt røde, med noen få lyse striper. Jeg klødde meg til blods, men det var et gammelt sår, så det er ok. Jeg har vært oppe, jeg var sikker på at jeg svevde, og følte jeg kunne fly.
Nå vet jeg jo at det var tull, jeg faller. I en vill fart. Så, skål for det.

Jeg trenger å kave meg opp igjen. Jeg aner ikke hvordan. Hva er "opp" uansett?
Jeg sliter med forskjellen på høyre og venstre,
hvordan i all verden skal jeg klare å skille mellom opp og ned?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv