hits

Bruk og kast

Hvis noe er ødelagt, og det ikke kan fikses, så kaster vi det. Det er samfunnet vi lever i. Jeg kan ikke se hvorfor jeg skal være noe unntak.

11 kommentarer

Grace

16.08.2012 kl.13:04

Du er definitivt et unntak! Mennesker er annerledes enn andre ting. Du skal bli frisk og få god hjelp. Det er det du skal <3 <3

Brian

16.08.2012 kl.16:30

Når en unge eller en tenåring som knapt har kommet i puberteten har gjort noe hun ikke skulle ha gjort, kan hun hyle hvor urettferdig verden er, at livet er ødelagt fordi hun ikke får tak i billetter til Justin Bieber-konserten, og at ingen liker henne siden den kvisete 13-åringen hun er hemmelig forelsket i, heller bruker fritiden til å spille dataspill enn å sjekke jenter.

Når et voksent menneske, derimot, har gjort noe man ikke skulle ha gjort, ser man seg selv i speilet, bestemmer seg for å ikke gjøre det igjen eller gjør opp for seg, og lar livet gå videre.

Du vet at jeg bryr meg om deg, så ikke misforstå, men når du skriver ting som dette, høres du ut som om du var betydelig yngre enn det du faktisk er; hva man gjør eller ikke gjør i samfunnet, kan man pent og stille gi fullstendig blaffen i, for hvis forfedrene våre hadde vært like flinke til å kaste ting man ikke lenger har bruk for, hadde hele menneskehetens kulturhistorie vært utslettet for lenge siden.

Med tanke på deg selv, er det enkelte ting man kanskje burde tenke over - eksempelvis skriver du gang på gang hvor verdiløs du føler deg - "brukt, billig og kastet" - samtidig som du av en eller annen grunn frivillig finner deg i å være "den andre kvinnen", et sexleketøy for en gift type som han kan ty til når sexen med partneren tydeligvis ikke blir spennende nok.

Du er verdifull, men det er ikke rart at du føler det slik du gjør når du gjør ting stikk i strid med din egen verdi som menneske. At det som skjedde for flere år siden, var vondt, har jeg forståelse for, men det hører fortiden til, og det som skjer her og nå, er langt viktigere; skal du komme deg videre, må du kunne ta ansvaret for ditt eget liv - ingen annen kan gjøre det for deg. Eksmeplelvis legger du vekt på hvor viktig ærlighet er, og det er jo flott, men når du samtidig gjør det du gjorde forleden, er det ikke til å undres over at du reagerer slik du gjør. Og løsningen er åpenbar: Ta ansvar for ditt eget liv, og ikke gjør den samme feilen om igjen. Så enkelt er det.

Ingen av oss er feilfrie - vi gjør alle større eller mindre tabber her og der, men verdien vår som det levende mennesket vi er, forblir uforandret; atomene kroppen din er laget av, blir ikke mindre verdt uansett hvordan du enn er i hverdagen. Så ta vare på deg selv, og opp med hodet; fremtiden er ikke en sint egyptisk kannibal som bare venter på å spise oss til frokost - fremtiden biter ikke.

apologize

16.08.2012 kl.22:50

Heeey, i mitt samfunn er det gjenbruk som gjelder - så nei du skal ikke kastest! <3 Du funker mye bedre enn du tror du gjør lille venn, virkelig - ikke la det mørke i deg la deg få lov til å tro på dette.. Jeg skal skrive postere til deg, som jeg lærte - på speilet mitt står det lapper til meg selv : "jeg er verdifull", "jeg er vakker", "jeg er unik" - jeg trodde ikke på de når jeg skrev dem - meen koselig å lese de hver morgen uansett <3 Jeg er her for deg, og vi skal få det livet vi fortjener! Virkelig <33

Besteste<3

17.08.2012 kl.00:02

<3

Love You 4 EVER! Alltid her for deg og da mener jeg alltid :* Mitt alt <3

T

17.08.2012 kl.13:36

Besteste: Deg og, kjæreste kjære <3 Oss to i evigheten <3

T

17.08.2012 kl.13:37

apologize: Søteste du! Jeg er verdens heldigste som har deg i livet mitt <3 <3 <3

T

17.08.2012 kl.13:44

Grace: <3 <3 <3

T

17.08.2012 kl.13:52

Brian: Jeg prøver virkelig ikke å skylde på noen andre. Overhodet ikke. Jeg sier ikke at andre får meg til å føle meg verdiløs, jeg sier at JEG føler meg slik. Derfor gjør jeg som jeg gjør. Jeg bekrefter mine følelser for meg selv. Det har ingenting med noen andre å gjøre.
Og jeg har dessuten aldri påstått at jeg er voksen... Jeg er fullstendig klar over at jeg er fire år i hodet.
Jeg har ansvar, og jeg tar det. Jeg gjorde noe galt, jeg straffer meg selv. Gjør jeg noe riktig, kan jeg også rose meg selv. Jeg prøver det beste jeg kan for å ta vare på meg selv. Tough love.
Jeg tenker ikke så mye på fremtiden. Eller, det er ikke sant, men den skremmer meg ikke. Fremtiden kommer aldri. Jeg har kun det jeg som er, og det som var.

apologize

17.08.2012 kl.14:08

<3 Ditto :*

strongenough

17.08.2012 kl.20:05

Du er ett av de største unntakene jeg kan tenke på!<3 Du er verdt så fantastisk mye, og det må du aldri glemme! Jeg er glad i deg, jenta mi <3

T

17.08.2012 kl.23:04

strongenough: Awwe <3 Takk søteste du <3 Glad i deg og <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv