hits

On the outside looking in

Jeg lever ikke i samme verden som dere.

Min virkelighet er ikke den samme som deres. Det er ikke så lett å se, men jeg vet det. Jeg er et sted litt utenfor. Alt er annerledes her. Det som er normalt i min verden, er galskap for dere. Det som er logisk for meg, gir for dere ingen mening. Dere forstår det ikke, men det er kanskje ikke så rart, jeg forstår ikke dere heller.

Jeg er ikke en del av det dere kaller "sannhet". Helt ærlig, så er det helt ok. Jeg liker min verden mye bedre. Alt er roligere her. Jeg får puste. Det er så synd at de ikke kan leve sammen, bare ved siden av hverandre...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv