hits

En sårhet i min sang

Da var det den datoen igjen.
Ikke tro det kun er da du er i hodet mitt, for jeg tenker på deg vær eneste dag. To måneder er gått, og det hele føltes fortsatt uvirkelig.
Jeg vil takke deg, for jeg vet det var du som sendte meg besteste minimin, engelen min. Ikke tro du ikke mangler. For det skulle vært oss tre. Nå må vi klare oss med oss to. Det er tomt uten deg. Jeg sjekker fortsatt bloggen din, nesten hver dag, og syns det er like gusomt hver gang jeg får beskjed om at den er borte. At du er borte.

 

Jeg tente lys. Tre lys. Ett for deg, ett for besteste, og ett for meg.

Lyset ditt slukket så altfor fort. Du fikk ikke nok tid.

Du fikk ditt eget, i blomsten jeg tente lys i den dagen jeg fikk vite det...

 

Stjernen, engelen og jenta

- vi fikk aldri en verdig sjanse...

 

 

Sånn, "PS" ; Lyset ditt slukket av seg selv, lenge før de andre to.
De slukket samtidig en stund etter.
I skrivende stund, er det kun lyset i blomsten igjen...

Én kommentar

apologize

19.08.2012 kl.08:33

Det skulle vært oss 3, nå er det bare oss 2 - men hun visste hele tiden, at vi 2 trengte hverandre! Hun tenkte alltid på alt <33 Alt for deg, mitt eneste ene - mitt alt :* Jeg er her, og du er i tankene mine idag - virkelig <33 Skulle ønske det var jeg og du som var sammen idag, men slik er det ikke - men oss alltid uansett! Takk for lyset :* <3 Love you lille engelen min, lyset mitt <3 Hun vil alltid være med oss, alltid forme oss - hun blir aldri glemt, virkelig aldri <33

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv