hits

Dummedagen

Jeg er kvalm. Jeg fikk jo ikke sove med det første, etter angsten. Så halvannen time etter at jeg hadde våknet, så ble jeg akutt kvalm. Det var som et slag i magen. Plutselig klarte jeg ikke stå oppreist uten å holde på å måtte kaste opp. Klarte ikke sitte heller. Så jeg ble liggende i senga med ispose på magen. Så sovnet jeg igjen og sov et par timer. Nå kan jeg gå litt rundt. Satt på klesvask, flinke meg. Fortsatt kvalm. Jeg aner ikke hvorfor. Har ikke drukket eller tatt piller eller noe som helst sånn. Jeg føler meg egentlig ikke syk heller. Jeg er bare kvalm. Det er irriterende. Jeg som skulle gå tur i dag. Blæ. Jeg har ikke energi til å tenke engang. Det er vel forsåvidt like greit.

Wasting away...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv