hits

Nok nå

Idag har jeg vært hos legen igjen. Avslag fra dps, som jeg visste kom til å skje, men legen skulle prøve å søke på nytt. Så samtale med legen. Endeløs samtale... Jeg var altfor ærlig, men det har ikke noe å si, for som legen sa; "tanker er bare tanker". Det er det jeg sier, det er ingen som hører. Akkurat nå føler jeg meg ferdig med hele systemet. Det er ingen bedring. Jeg lyver. Jeg gidder ikke mer. I 23 år har jeg klart meg uten dem, skal fint klare det litt til. De er ikke til hjelp. Ingen kan hjelpe. Men men, det er helt greit, jeg kan fortsette sånn her. Null stress. Jeg klarer meg på egenhånd. Det går så lenge det går.

Tar det som det kommer - SKÅL!

 

Jeg har forresten fortsatt ikke nett, men det er mest fordi jeg er treig.

6 kommentarer

strongenough

17.09.2012 kl.21:22

Ånei! Noe så på trynet at dem kunne avslå søknaden din. Men det er jo litt positivt at legen din faktisk vil hjelpe deg, og søker deg dit en gang til!

Du vet at jeg er her for deg, snakk med meg, okay? Vit at jeg tenker på deg, jenta mi! <3 *sender en god lang klem*

apologize

17.09.2012 kl.21:54

Besteste jenta miiii <3 Når du kommer hjem igjen, så skal vi sette oss ned og snakke skikkelig sammen - imellom øktene skal vi også kose oss. MEN, jeg som er veteran innenfor dette feltet - som både har baken og hode inn i psykiatriens verden. Omtrent like lenge som du har levd, rart å tenke på - siden det ikke eeer såå stor aldersforskjell på oss. Jeg vet også, at avslag ofte blir satt fordi legene ikke har skrevet detaljert nok hendvisning. Jeg vet at du sikkert liker legen din, men som jeg har sagt fra starten av : jeg liker den ikke. Liker heller ikke Dps som hører til Oslo, de er flinke - men er også en av de med evig lange ventelister. Sååå, nei du skal ikke klare deg alene. Det er ikke det som er meningen. Skjønner godt det føles slik nå vennen, men ett avslag er ikke ett avslag for alltid. Jeg har nok 15 avslag bak meg, foreldrene mine sikkert enda flere enn det før de endelig nådde frem. Ikke at jeg er ett godt eksempel da, for en ser jo hvor jublende flott det går ;) Sammen er vi sterke, som du skreiv i korte - vi skal hoppe i søleputtene sammen hand i hand når vi blir gamle og gærne :D <3 Im here for you <3 :* Ooooog, vi skal klare oss sammen vi! Hva kan helsevesenet egentlig gi oss som vi ikke kan gi hverandre? Pøøøsj.. <3 Glede meg til du får nette tilbake, mangler liksom litt når du ikke er tilgjengelig der.. Rart.. Gleder meg også til du kommer tilbake, rart å tenke på. Vi møtes jo ikke akkurat sånn kjempe ofte, men savner deg enda mer når jeg vet du er laaaangt borte ;)) Biiiig love - aldri glem bestibest!! Den er bedre enn hvilken som helst lege og psykolog <3 Og husk, vi er mangen som kjemper sammen med deg, hvertfall to stae budeier ;)) Og vi gir oss ikke, bare la oss få hjelpe. Vi kan hjelpe med omtrent alt, du vet oss! Og vi bryr oss VIRKELIG om deg!! <3333

adhdrawn

17.09.2012 kl.21:55

<3<3 ikke gi opp håpet om hjelp!

Cathrine

18.09.2012 kl.11:12

ikke gi opp, det ordner seg! <3

Grace

18.09.2012 kl.14:39

Så dårlig gjort av dem å si nei! Det er bra legen din vil søke på nytt. Hun høres snill ut! Jeg håper virkelig du får et ja neste gang.

Bare ikke gi opp! det vil sikkert ordne seg til slutt. Tenker masse på deg <3

T

09.10.2012 kl.00:33

Grace: <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv