hits

Tomheten rommer bare ærlighet

Ting går aldri. Jeg har ikke skrevet her som jeg skulle, jeg har ikke lest som jeg ville. Selv dagboken min er urørt siden søndag for en uke siden. Jeg har ikke klart å skrive, for i ordene ligger sannheten. Jeg rømmer fra virkeligheten. Jeg løper for livet.

Det er tusen ting jeg skulle sagt, men jeg er tom. Tom for ord og tom for følelser. Aller helst, skulle jeg ønske at pc'n min fungerte. På den ligger brevet. Avskjedsbrevet jeg skrev i sommer. Det var så trygt å ha det der, klart, i tilfelle dagen jeg ikke orket mer skulle komme. Fristen er det enda en god stund til. Hadde jeg hatt brevet, så hadde jeg dratt sist lørdag. Det var planen. Jeg kunne ikke dra fra besteste, ikke når hun var så langt unna. Det kunne jeg aldri gjort mot henne.

Nei, jeg vil ikke død. Jeg prøver mitt beste for å la være. Problemet er, at jeg klarer ikke stort mer. Å være her, å fortsette, å leve - det er det verste, vondeste og vanskeligste. Jeg vet ikke hvordan dette skal gå. Jeg ser ingen happy ending, ikke for noen.

Dagboken min er full av grusomme sannheter. Mine sannheter. De er vonde å lese, for jeg kjenner smerten bak hvert eneste ord. Den er ikke borte. Det er ikke bedre. Det er det samme som alltid. Jeg dør. Virkelig. Sakte, men helt sikkert.

 

Jeg håper dere har det bra, det håper jeg så inderlig.
Neste uke må bli bedre...

 

Tomheten rommer bare ærlighet
Sannheten er ikke pen
Men den er alt jeg har 

4 kommentarer

madde85

08.10.2012 kl.08:33

huff

apologize

08.10.2012 kl.12:25

Er tom for ord kjære :* </3 Jeg vet hva stillheten sier, deg uten ord - jeg vet så inderlig godt hva hjerte ditt sier. Men hvordan overvinne hjerte?! Desverre, å overvinne hjertene til folk er jeg svært dårlig på. Jeg er dårlig på hjerte kommunikasjon, og nå for tiden er jeg dårlig på all kommunikasjon. Alt jeg klarer tenke, er : du vill ikke dø, men du klarer ikke mer - nei okei, da må vi finne en løsning på hvordan klare mer. Ikke bare klare mer, men leve mer - virkelig leve mer <3

" Det store med livet er ikke lykken eller tristheten, det store med livet er å bli frisk <3 "

Til tider skulle jeg ønskt jeg var en mann, haha - så kunne jeg kommet på den hvite hesten min og reddet deg ;) Til tider skulle jeg ønskt jeg bodde veldig nærmt deg eller sammen med deg - så kunne jeg alltid vært tilstede, alltid. MEN når logikken setter inn, jeg vil ikke bli en mann og det er så mye styr for å få det til. Jeg er redd hester. Og jeg tørr ikke ri. OG jeg bor ikke nærmt deg, jeg bor ikke sammen med deg. Jeg er bare her jeg er, for en stund til - så får en se hvor jeg havner. Men alltid her for deg, som bare meg da <33

Ikke dra fra meg, det er alt jeg vet <3 Jeg lever ikke uten deg! VI må gjøre noe, ettellerannet - men hva? ;( Ingen deg, ingen meg! Mitt alt, for alltid og enda lenger enn det! Elsker deg! <3 Besteste mi <33

T

09.10.2012 kl.00:35

apologize: Du er verdens aller beste, vet du det?
Elsker deg, always and forever <3

apologize

09.10.2012 kl.09:32

<3<3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv