hits

It's never perfect all the time

Jobb er for det meste fristed. Et sted jeg kan puste. Der jeg betyr noe, der jeg har en rolle med klare forventninger. Forventninger jeg kan fylle. Jeg kan prestere noe. Jeg kan puste. Jobb har mange gode folk. Mine folk. Fine folk. Jeg kan slippe å tenke på alt det mørke. Jobb er for det aller meste, et fristed.

I dag har jobb vært slik. Heldigvis. Jeg trengte det nå, en bitteliten pause. Hodet mitt er ikke greit om dagen. Alt annet enn faktisk. Jeg er redd. Redd for å miste besteste, og redd for å miste meg selv. Jeg vet det er små marginer om dagen. Jeg balanserer på en line som er så altfor smal til en kløne som meg. Det passer dårlig når jeg har så elendig balanse. Det er skummelt. 

I går var ikke jobb et fristed. Ikke på samme måte. Eller det var mer det at jeg fikk ikke fri. Jobb var jobb, som vanlig. Nå må jeg være litt ekstra forsiktig når jeg skifter igjen. Oida. Det var ikke så farlig. 

Jeg gruer meg til i morgen. Så forferdelig grusomt mye. Jeg har mange planer, mange distraksjoner. Alt som kan gjøres, skal gjøres. Alt for å slippe å tenke på at du skulle blitt 23 år i morgen. Jeg blir kvalm av å tenke på det. Tidlig jobb i morgen, og jeg skal sovne før klokka blir tolv. 

...så...

Goodnight big moon, sweet dreams, baby
If I could have one wish tonight
It would be that you'll always keep
Keep  the starlight in your eyes6 kommentarer

apologize

09.10.2012 kl.23:26

<3<3 Jeg har ikke ord, bare vit jeg er her på ett vis <3<3

Elske deg!

T

10.10.2012 kl.04:30

apologize: <3<3<3

strongenough

10.10.2012 kl.09:07

Jenta mi! <3 Du er sterk som står på, det må du aldri glemme. Det er nok ikke så mye hjelp, kanskje, men vit at jeg er her for deg, okay?! <3

T

11.10.2012 kl.01:23

strongenough: Du er virkelig bare god du <3 Takk vennen, husk at jeg alltid er her for deg og <3<3<3

Lisa

11.10.2012 kl.12:08

Elsker den sangen<3

T

11.10.2012 kl.16:40

Lisa: jaa, den er nydelig <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv