hits

It has begun

Da har jeg vært hos DPS igjen. Utredningen er offisielt startet. Det er litt rart å sitte helt klinisk å svare ja/nei på alt mulig rart, men det passer meg igrunnen fint. Jeg liker å ha et kjølig avstandsforhold til alt som skjer i meg. En uke til neste gang. Jeg tror dette kommer til å ta litt tid.
Jeg fikk også lese det Mr. Psykolog hadde skrevet om meg fra sist. Det var igrunnen helt ok, litt småfeil, men det rettet jeg opp. Han og overlegen hadde vurdert at jeg ikke var akutt. Sådetså.
Kjære besteste, kan du værsåsnill og ikke bekymre deg så fælt nå? *sepentpå*
Det var helt greit å være der i dag. Passet meg bra å ha den timen, har vært så fryktelig urolig i hele dag. Det sitter i kroppen enda, men det er ikke like ekstremt lenger, heldigvis. Åja, også snakket vi ingenting om selvmordsplaner i dag. Siden han ikke nevnte noe, så slapp jeg å love mer. Det var litt lettelse. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har bare lovt så mange at jeg enda er trygg. Jeg er trygg, men jeg vet ikke. Det er mye press på at jeg skal klare meg. Slitsomt. *sukk*

Åja, jeg har vært så trøtt og sliten de siste dagene, at jeg rett og slett ikke har hatt overskudd til å skrive noe som helst.
Politiet ringte på søndag da. De hadde fått bekymringsmelding. Det var en veldig hyggelig politidame. Hun måtte ringe opp igjen noen timer senere, bare for å sjekke at jeg fortsatt var ok. Så sa hun at nå hadde de logg på meg, så nå skulle de passe på. Så sånn er det da. Hadde jeg ikke tilfeldigvis tatt telefonen (jeg som aldri tar telefonen når det er nummer jeg ikke kjenner), så hadde de hentet meg. En del av meg er glad for at jeg tok telefonen. Den andre skulle ønske de bare hentet meg. Jeg trenger en pause fra meg selv. Men, det er en hemmelighet.

3 kommentarer

strongenough

14.11.2012 kl.18:14

Jeg er glad dem har begynt med utredning, du fortjener hjelpen<3

Og ikke glem at jeg er her for deg, kjære, uansett hva <3

apologize

14.11.2012 kl.19:49

Stolt av deg jenta mi <3 Elsker deg så høyt! Alltid her for deg, og sammen med deg <3

Jeg vil alltid bekymre meg, bare fordi du er mitt alt og jeg elsker deg! Så, de eneste gangene jeg ikke bekymrer meg er når jeg holder trygt i deg og ser deg <3 Just because I love you :*

T

18.11.2012 kl.15:56

strongenough: Takk vennen min, jeg vet du er, er her for deg og <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv