hits

Fanget

Jeg er fanget i mitt eget mørke. Det er alvorlig denne gangen. Mørket har bygget harde, solide vegger rundt meg. Jeg kommer ikke ut, og det er så lite som får slippe inn. Jeg holder alle som er glad i meg unna. Jeg dytter dem jeg er glad i bort. Jeg er verdens dårligste venninne. Mørket sluker alt, jeg har ingenting å gi.

Jeg føler jeg mister deg mer og mer. Du sier alt er greit... Du lover... Men alt føles bare feil. Du kan ikke forlate meg, mitt alt <3

Jeg føler jeg mister oss. Jeg mister meg selv mer og mer. Det er annerledes denne gangen. Jeg finner ingen vei tilbake, ingen vei fremover. Jeg forsvinner. Bit for bit blir jeg borte.

Jeg vil ikke gi opp! Jeg er ikke klar for å forlate deg!

Jeg er livredd, for jeg er klar til å dra...

3 kommentarer

apologize

17.11.2012 kl.21:50

Er her jeg.... <3

Du sier du ikke kan forlate meg, er redd for at jeg forlater deg... Da sier jeg igjen, du mister meg ikke, det er du som drar.... <3 Jeg vil så gjerne få deg til å forstå at hjelp ville vært greit nå, men det hjelper ikke... Hadde jeg hatt litt mer krefter, så hadde jeg stått hardere på.... Du er ikke en dårlig venninne, du er syk vennen! Og det har vi alle lov til å være... Du har kjempet, og nå er vingene dine knekt... Det er bare så trist at til og med den som elsker deg ikke når inn... Bare vit, jeg elsker deg <3 Vil alltid være her, kanskje ikke her i nærheten av deg - men i livet, på jorden... :*

Brian

17.11.2012 kl.21:56

Kjære deg - selv om jeg skriver mindre nå enn jeg gjorde tidligere, betyr det ikke at jeg ikke bryr meg om deg; jeg er bare mildt sagt sliten selv. Og som jeg har fortalt deg, lovte jeg meg selv i Elines begravelse at om jeg kunne hindre dette, skulle dette aldri, aldri skje igjen - så her er jeg, og jeg er villig til å gjøre det meste for å få deg til å bli den levende jenta du var da du begynte denne bloggen; intet mørke er så bunnløst at det ikke er mulig å jage det på flukt.

Du sier du har forsøkt "alt". Overhodet ikke. Du har ikke skrevet boken du en gang hadde planer om å skrive, du har ikke fått realisert deg på de tusen måtene du kunne ha gjort det på i kunstens verden, og du har ikke møtt meg; jeg påstår ikke at jeg er en mirakeldoktor, men evnen til å få folk til å le har jeg; en smule selvironi kan gjøre underverker, og skape svart humor i en situasjon som er aldri så dyster og beklemt. Ovenfor meg trenger man ikke å smile kunstige smil eller spille uekte roller; jeg ser menneskene som dem de faktisk er - og jeg skal vedde på at jeg kan få deg i bedre humør, noe jeg har klart gang på gang hva andre angår. Det er flott at Apologize er vennen din, for hun er ei jente med et fantastisk varmt hjerte, men glem ikke at jeg bryr meg om deg, jeg òg.

Poenget er at folk går rundt med bøyde hoder og senker blikket uten å sette ting i perspektiv; i forhold til stjernehimmelens skjønnhet og tidens uendelighet blir selv de største problemer små og betydningsløse, og uansett hvordan ei jente tror at hun ser ut når hun ser seg selv i speilet, er hun vakrere enn hun aner - ta en titt på denne gåten jeg laget for noen år siden, så vil du kanskje forstå litt mer - klarer du å løse den, og fortelle meg hvorfor ei annen jente skulle være vakrere enn deg selv, får du de 10.000 jeg har lovet å gi bort til den som finner svaret:

dracula.no/smile/YaBB.cgi?board=astie;action=display;num=1147470535#0

Tro meg - intet problem er så stort at man ikke kan finne en løsning, og jeg nekter å tro at du ikke har en fremtid å se frem til, for det har du; jeg tror på deg og evnene dine. Du er i stand til å skrive en pokker så god bok, du er i stand til å realisere de kreative evnene dine, og du er definitivt i stand til å komme ut av depresjonen du er i nå; som sagt tror jeg på deg; om mørket er aldri så dypt, tror jeg at du er sterk nok til å knuse det i tusen biter, og begynne å le igjen, slik du har gjort så mange ganger tidligere.

Så jeg sender deg en e-post med telefonnummeret mitt; hvis du vil, kan du sende meg meldinger nøyaktig når du vil, og jeg skal svare deg (selv om det kan ta litt tid før jeg svarer) - og har du lyst til å treffe meg, er jeg alltid her. Fordi jeg bryr meg om deg, det gjør jeg virkelig, og jeg nekter å gi deg opp; jeg var ikke der da Eline tok overdose fordi jeg ikke var klar over det, men deg har jeg kjent siden jeg skrev den første kommentaren i bloggen din i februar, jeg har lest alt du har skrevet, og til tross for at jeg aldri har truffet deg, bryr jeg meg mer om deg enn du kanskje er klar over - det er ikke slik at du lever alene på denne kloden, for du har en plass i hjertet mitt, og du aner ikke hvor lei meg jeg ville bli om også du gikk bort, du aner virkelig ikke.

Det er så mange som har tatt livet av seg allerede - den triste engelen som skriver heavensangels.blogg.no, har ikke gitt livstegn fra seg på over tre uker og jeg er utrolig bekymret for henne, og jenta bak masksandsmiles.blogg.no er kanskje allerede død. Du er her fortsatt, og jeg vil ikke miste deg òg. Vær så snill. Du er altfor, altfor verdifull til å dø nå. Prøv å forstå hvor uerstattelig du faktisk er; hva er vitsen med å fortsette å skrive boken min hvis ikke du kan lese den siste siden...?

Brian

18.11.2012 kl.00:21

Hei igjen! Sendte nettopp en lang e-post med mobilnummeret mitt til adressen din - til tross for at jeg er en kreativ tragedie som kunne ha fått fjorten albanske geiter til å flykte til nærmeste bibliotek, håper jeg ordene mine kan muntre deg litt opp...? :)

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv