hits

Slutt - Offisielt over.

Ny epikrise lå å ventet på meg i postkassen i går. Jeg var sliten og trøtt etter jobb. Jeg leste den. Avslutningsnotatet fra Mr. Psykolog. Etterpå var jeg helt tom for energi. Jeg klarer ikke gå i detaljer, ikke akkurat nå, men han har forstått meg. Han bryr seg. Det var tydelig når jeg leste den. Det er sårt at jeg aldri skal tilbake dit. Neste behandler får en jobb å gjøre, det er ingen tvil om det.
Det er godt å vite at jeg hadde rett fra første gang jeg traff han. Har bare vært hos han 11 ganger totalt, og han bryr seg. Han har hele tiden sagt at han vil mitt beste. Jeg har aldri trodd han har villet meg vondt, men jeg har alltid tenkt at han bare sier det han må si. Men han bryr seg helt klart om pasientene sine. Jeg er takknemlig for å ha hatt han som psykologen min. Alt har vært så profesjonelt og trygt. Jeg kommer til å savne det. Er det lov å si?

 

Jeg føler meg litt teit. Nå skal jeg dra for å treffe kjærest etterhvert. Jeg trenger at hun holder rundt meg. Jeg savner henne hvert sekund vi er fra hverandre. Mr. Psykolog fortalte meg at det kom til å bli vanskelig for meg å slutte hos han. Det har ikke vært det, men jeg tror følelsene vil innhente meg.

2 kommentarer

Maria

17.02.2013 kl.16:02

Så fin følelse når noen virkelig forstår, håper det går bra med neste behandler..

T

18.02.2013 kl.11:36

Maria: Ja, det betyr alt, iallefall i en slik situasjon. Takk, håper jeg og...

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv