hits

Kjære kropp, ikke tull med hodet mitt. Eller var det omvendt?

Jeg har hatt lyst til å skade meg selv i dag. Veldig lyst. Det er rett og slett dødsteit. Det har vært en god dag. Lite søvn, men det går fint. Jobb var bra. Uroen har igrunnen ikke vært der. Humøret har vært bra. Likevel har skadetrangen vært intens. Grunnen er at jeg driver å kutter meg på pappesker hele tiden på jobb. Bittesmå kutt som svir som faen. Det er overhodet ikke med vilje, men det trigger noe jævelig. Jeg har ikke gjort noe da. Det blir bare for dumt. Jeg er så drittlei!

Nå gidder jeg ikke mer. Skadetrangen kan brenne. Jeg er på vei til Kjærest. I morgen blir vakkert! <3

Én kommentar

BareC

21.03.2013 kl.21:08

Det er rart at selv om dagen har vært fin, kommer skadetrangen. Opplever det samme selv. Aldri skal vi få fred fra den dritt trangen!!

Stoooorklem <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv