hits

I've got a handful of records that I turn to when I need to land

For as much as I stumble, I'm running
For as much as I run, I'm still here 

 

Dagene går. Opp og ned som alltid. Det er mye fint rundt meg, og mye vondt i meg. Kontrasten blir fort vanskelig, men det går. Kroppen min er sliten, kanskje utslitt, både fysisk og psykisk. Den krever mye søvn. Kroppen min tar det. Det føles enten som om jeg er borte, eller at jeg lever et annet liv. Jeg liker det ikke, men håper søvnen blir mer normal igjen snart. Det er ekstremt mye i meg jeg ikke klarer å få satt ord på om dagen.

3 kommentarer

Henrikke

24.03.2013 kl.19:19

Håper du klarer å finne ordene. Bruker ofte å tegne eller skrible for å få litt ting ut om det bare er en krusedull?

Tenker på deg <3

apologize

24.03.2013 kl.21:33

<3 <3 <3

Ønsker alt det beste for deg jenta mi, for kun det beste er godt nok, faktisk enda mer enn det beste, for du fortjener alt - alt d gode, fine, varme, vakre, smilende og å være lykkelig, uten smerter på den ene eller andre måten! Jeg elsker deg, vær trygg til jeg kan kysse deg igjen. Trygg på alle måter. Jeg håper søvnen blir den gode og stabile søvnen, den normale og trygge! Og at ordene for å beskrive det som er, blir tilstede snart slik at du får luftet de ut litt... Elske deg og alltid her for deg <3 <3 ;*

mywayback

24.03.2013 kl.22:19

Håper det blir bare gode fantastiske dager for deg nå i påsken vakreste! Det fortjener du!

Håper du kan sove godt, og få bli mer uthvilt <3

Gode vakre du, håper dette blir bedre!

Det blir det virkelig, det tror jeg på <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv