hits

Uten ingenting


// Det er skrevet av Lina Undrum Mariussen. Hentet fra "Finne deg der inne og hente deg ut".Jeg gjør ingenting. Tiden passerer lydløst. Timene sniker seg unna. Jeg følger ikke med i mitt eget liv. Kanskje trenger jeg avstand igjen. Jeg vet ikke. Jeg vil så gjerne skrive noe meningsfylt. Jeg vil så gjerne dele noe. Jeg er ikke klar. En dag til. Kanskje i morgen? Eller i natt. Jeg velger å skylde litt på sola. Den tar kreftene mine. Lyset mitt. Jeg venter på natten igjen. Mørket er godt. Det pakker meg inn i det trygge teppe av å være alene i verden. Beskytter meg.

4 kommentarer

Rotekopp

28.03.2013 kl.18:51

Ja kjenner meg igjen, tiden går og går, planer går hele tiden i vasken, det er lett å utsette ting, men hvis du klarer 1% av det du planlegger for dagen, så har du faktisk gjort en stor innsats :) og natta ja den er best :)

Henrikke

29.03.2013 kl.00:18

<3

T

29.03.2013 kl.12:58

Henrikke: <3

T

29.03.2013 kl.13:01

Rotekopp: Mhm...det er så vondt å føle seg så ubrukelig... Men, jeg fikk slappet av da, og har mer energi i dag. Prøver å fokusere på det, og håpe det hjelper ;)

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv