hits

Å kjenne litt varme fra solen

Timen hos dps i dag gikk mye bedre enn forventet. Tror Mrs. Behandler hadde glemt leksen min, for hun nevnte ikke noe om det. Så jeg sa ikke noe jeg heller. Fått ny lekse da, men den er helt grei. Skal utforme kriseplan og prøve å tenke på om jeg kan huske hvordan eller hvorfor selvmordstankene startet. Bare en uke til neste time denne gangen. Det er godt. Stabilt og trygt. Hipp hurra!
Jada, jeg er faktisk i ganske godt humør i dag. Sovet litt lite, men ikke for lite, fått i meg litt for mye koffein og en god mengde D-vitaminer. Jobb gikk fint (bortsett fra litt kaos), snakket med Kjærest på vei til DPS, hadde altfor god tid, så gikk en halvtimes tur i solskinnet, og timen gikk som sagt bra. Etter timen gikk jeg et par kilometer til mitt favorittsushisted og kjøpte med litt mat hjem. Spiste, drakk solo og så på Madagascar 3. Nå skal jeg en tur innom jobb for å kjøpe is. Så snakke/skype med Kjærest igjen ikveld.
Og dere, imorgen kommer hun hjem igjen! <3  Da blir hjerte mitt helt igjen jo...

Jeg og sola har vært venner i dag. Det var godt. Tror kanskje jeg har blitt bittelitt solbrent i ansiktet, men det kan jeg tåle. Jeg lengter virkelig etter våren. Vinteren var så lang og tung. Jeg trenger å kunne nyte sola litt. Kjenne varme. Smile. Jeg vil aldri tilbake.

5 kommentarer

Birthe

03.04.2013 kl.19:31

fin blogg! kommentere tilbake?<3

Henrikke

03.04.2013 kl.20:09

Så utrolig glad for at du har hatt en fin dag!! Håper du kan få god hjelp ved DPSet <3

Kos deg med kjæresten i morgen <3

apologize

03.04.2013 kl.21:43

Er glad at timen gikk fint og at dagen har vært god, uten om det på jobb da^^ Jeg finner plutselig ikke igjen de ordene jeg skulle skrive til starten her. Falt helt bort for begynte å tenke på imorgen og på deg, på å kysse deg, tror jeg er litt lost og borte uten deg.. Eller det visste jeg jo faktisk at jeg er!

MEN, ja imorgen kommer jeg hjem igjen! Hipphipphurraaaaa :D <333 Og sånn btw, våren skal komme, og faktisk skal vi ha mange fine dager i solen, drømme og tulle. Snart på tide og få en ny soltur og spionere på huset, det grå. Bare ikke noen ser oss, haha :p

Jeg elsker deg, for alltid og lenger enn det. Jeg elsker deg mer enn jeg selv klarer å forstå. Jeg elsker deg så høyt at jeg kunne flydd. (Ja metaforen forsvant litt siden jeg faktisk skal fly imorgen!) :p Du er alt kjæresten min, alt <3<3 :*

T

06.04.2013 kl.00:08

apologize: Søta mi :* Å kysse deg igår var så utrolig godt! Gleder meg til å kysse deg igjen i morgen og mange dager fremover... Elsker deg høyere enn himmelen x2 <3<3<3
...å bare så du vet d, d er d samme som uendelig :*

T

06.04.2013 kl.00:10

Henrikke: Tnpååwe <3 takk vennen.. D var veldig godt.. Ja, det håper og egentlig tror jeg og :)
Sender deg søte drømmer og en god nattaklem <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv