hits

Hvor går grensen mellom destruktivt og konstruktivt?

Våkne opp tett inntil Kjærest, det er den absolutt beste måten å starte dagen på. Dessverre var det altfor tidlig på morningen, og vi hadde ikke tid. Dra fra hverandre. Enda like vondt. Jeg ser henne igjen på fredag. Det føles for lenge. Skulle ikke denne delen av forelskelsen vært begynt å gå bort litt nå? *sukk*

Gikk og surret. Ble forvirret og satt ut av alle folka (småjentene) jeg ikke hadde tenkt på at var i byen. Iallefall ikke såpass tidlig. Alle Bieber-fansene satt meg ut. De var over alt. Uroen krøp frem. Jeg presset den bort med å dra kortet. 2 nye par sko, nye jeans, ny genser, litt ny sminke, og jegvetikkehva. 3000 . Jeg som egentlig er blakk. Jeg sa det til Mrs. Behandler. Hun mente at så lenge det går, så var det ok, da kunne jeg få lov å kalle det en mestringsstrategi. En jævlig dyr en. Det går rundt, det gjør det. Enda en trang måned, når jeg egentlig endelig kunne puste litt. Heldigvis har jeg bittelitt rester på en sparekonto. Uff. Jeg skammer meg. Klarte nesten ikke bære posene. Jeg kan ikke fortsette slik. Jeg er faktisk livredd for økonomien min. Men, det er en annen sak.

Timen i dag gikk også fint. Uroen kom igjen da hun begynte å spørre om ting jeg ikke ville snakke om. Jeg trengte ikke snakke om det da. En gang til, og så er det bare en uke til jeg begynner selve DBT-opplegget. Jeg er både spent og skeptisk. Gruer meg og tror det blir ok. Jeg vet ikke. Det går jo så fint med meg nå. 

10 kommentarer

Ekahm

17.04.2013 kl.20:17

Lykke til med behandlingen;) stooor tenker på deg klem

T

17.04.2013 kl.20:22

Ekahm: Nåwh! Så herlig, tusen takk :) Goood klem tilbake <3

Ekahm

17.04.2013 kl.20:34

<3

T

17.04.2013 kl.21:21

Ekahm: <3

Henrikke

17.04.2013 kl.22:57

Vet ikke om det er noe for deg men jeg får utbetalinger en gang i uken så trekker de fra husleie og faste utgifter.

Lykke til med behandlingen, stooor klem <3

sadalone

18.04.2013 kl.08:09

Håper DBP opplegget vil hjelpe deg <3

ltme

21.04.2013 kl.20:53

Du fortjente alle tingene du kjøpte <3 Kjøpt er kjøpt? Heh. I hvert fall, jeg håper virkelig DBT kan hjelpe deg og jeg er glad du har en god periode, det fortjener du virkelig! Glad i deg <3<3

T

24.04.2013 kl.12:01

ltme: Hihi, ja jeg gjorde vel d. Var ikke de værste tingene jeg kunne kjøpt heller altså.. Kjøpt er kjøpt ja ;)
Det håper jeg og, virkelig... Og mest av alt, håper jeg noen kan hjelpe deg snart... Du fortjener det. Glad i deg <3

T

24.04.2013 kl.12:05

sadalone: Jeg ooog <3

T

24.04.2013 kl.12:06

Henrikke: Har heldigvis fått ordnet hjelp gjennom nav nå, så nå kan jeg jobbe så mye jeg vil og lite hvis jeg ikke orker. Det er godt :)
Tusen takk ^^ Gooood klem tilbake <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv