hits

Syk eller psyk?

Det går helt feil vei. Jeg blir ikke bedre, jeg blir dårligere. Jeg er ikke like snufsete lenger, men er ikke store forskjellen heller. Energinivået bare synker. Dag for dag. Var bedre på torsdag, og sikker på at jeg kom til å være frisk iløpet av helgen. Slik er det ikke. Jeg føler meg værre for hver dag. Det er noe som ikke stemmer. Det setter i gang hodet mitt. Hvorfor blir jeg ikke bedre? Hvorfor får jeg mindre og mindre energi? Mange spørsmål med usikre svar, og en litt dårlig magefølelse. Blir jeg sykere eller blir jeg psykere?

Det skremmer meg. Det må jeg få lov til å si. Jeg vil ikke snakke om det, for jeg orker ikke tenke på det.
Men, tankene er der likevel. Jeg har ikke tid til noen av delene egentlig. Det passer utrolig dårlig. Det er altfor mye som skjer nå. Flyttingen. Jeg må få pakket alt, flyttet alt av møbler og ting, og få vasket ut leiligheten.
Jeg har to uker. "Åh, Hei angst!" *sukk*
Etter jeg har flyttet ut, må jeg flytte inn. Pakke ut alt, plassere, organisere, rydde. Så har vi vegger som skal males. Helst før vi drar på ferie. For ja, det er ferie snart. Om 16 dager flyr vi til familien til Kjærest. Panikk. Helvete. Det er altfor mye å gjøre. Jeg klarer ikke, kan ikke.
Nei, jeg har ikke tid til å være hverken syk eller psyk.

Jeg bare, årh, forstår ikke dette... 

2 kommentarer

Henrikke

02.06.2013 kl.21:43

Håper at du fort blir frisk igjen. Men for meg hjelper det av og til å ha mye å gjøre det avleder tankene litt i hvertfall men ser at det ikke er lett med lavt energinivå..

Hadde jeg bodd i oslo skulle jeg tilbydt å hjelpe deg men sender i stedet noen klemmer<3

God bedring og god natt <3

T

07.06.2013 kl.10:50

Henrikke: Tusen takk vennen, håper jeg også ^^ Nei, var d da. Prøvd å avlede tankene meg musikk, filmer, serier og slike ting. D hjelper litt i variert grad. Heldigvis har jeg også Kjærest, vi finner på litt koselige ting, og d er som regel veldig fin avledning.
Å søte deg, d hadde vært veldig fint om du bodde nærmere <3 Takk for omtanke og gode ord <3 Sender gode klemmer til deg også <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv