hits

Status

Fysisk: Dårlig. Kvalm, dårlig i magen, svimmel. Må ligge, stille. Ubehagelig og fæl.

Energinivå: Lavt og synkende

Psyken: Ok, hverken mer eller mindre.

 

Jeg føler meg ekkel. 

6 kommentarer

apologize

03.06.2013 kl.13:04

Uansett hvordan formen din er, og hvordan du føler deg, så er du ikke ekkel <3 Men jeg forstår feelingen din, virkelig også! Skulle bare ønskt jeg kunne blåst bort sykdommen din, tryllet deg frisk, fått deg til å føle deg bedre, eller helt bra! Hvorfor det ikke går'? Nei si det, det var denne tryllestaven og tryllestøve som ikke finnes, det som jeg ofte tenker burde finnes, fordi jeg hele tiden, hver eneste dag, ville benyttet meg av det for at du skulle ha det bra, både psykisk og fysisk!

Du fortjener kun det beste av det aller beste, jeg elsker deg kjæresten min, uansett hvordan formen din er og alle dager, i det uendelige. Mer enn alle stjerner som finnes i hele universet, kunne jeg forklart hvor mye jeg bryr meg om deg, hvor mye du betyr for meg og hvor høyt jeg elsker deg, så skulle jeg mer enn gjerne gjort det, men hvor er ordene som topper jeg elsker deg? Jeg har aldri lært det ordet, men det ordet ville jeg gitt deg <3<3<3 :*

Brian

03.06.2013 kl.16:42

Takk for alle oppmuntringer og fortsatt god bedring; hvis du vil, kan jeg gi deg et godt råd med tanke på helsen - selv har jeg ikke vært forkjølet eller hatt influensa siden begynnelsen av mai 2009, så det er ingen tvil om at dette tipset virker; fire år uten forkjølelse er lenge nok:

Pakk deg inn i to gensere pluss skjerf, skru opp varmen i rommet med 9 grader, kryp under dyna, og bli der til du er helt frisk; pass samtidig på å få i deg nok mat og drikke. Det er kanskje slitsomt, men langt bedre enn å gå rundt og småsnufse i flere uker, slik enkelte gjør: Skal man ta knekken på de slemme basillene, må man gjøre det skikkelig - og så fort som overhodet mulig.

Ellers har jeg også fått oppdatert siden min, slik at den etter hvert begynner å bli ferdig - for eksempel oppsummerer disse ordene mye:

"For dette er ikke tall i en statistikk, dette er ikke en utgiftspost, dette er ikke livløse gjenstander; det finnes ingen ?anorektikere?, ?selvskadere? eller ?mobbeofre?; det finnes bare mennesker, vakre, váre mennesker - alltid, alltid mennesker. Sårbare mennesker som faller og prøver å reise seg igjen, gang på gang; forbigåtte, glemte mennesker som ingen bryr seg om å tørke tårene til. Små mennesker, større mennesker; mennesker som veier mer, mennesker som veier mindre, men alle er de mennesker - slik også vi er det."

Ta vare på deg selv, og bli frisk snart så også du kan nyte sommervarmen; etter den lange vinteren er det godt å vite at det òg finnes håp i det værgudene har å by på. :)

Brian

03.06.2013 kl.16:46

Beklager så mye - det oppstod tydeligvis en feil da jeg skulle kopiere teksten; det skal være:

"For dette er ikke tall i en statistikk, dette er ikke en utgiftspost, dette er ikke livløse gjenstander; det finnes ingen "anorektikere", "selvskadere" eller "mobbeofre"; det finnes bare mennesker, vakre, váre mennesker - alltid, alltid mennesker. Sårbare mennesker som faller og prøver å reise seg igjen, gang på gang; forbigåtte, glemte mennesker som ingen bryr seg om å tørke tårene til. Små mennesker, større mennesker; mennesker som veier mer, mennesker som veier mindre, men alle er de mennesker - slik også vi er det."

Håper det blir riktig nå...

BareC

04.06.2013 kl.13:04

Du er nydelig, søt, hærlig og god <3

Ta det rolig, prøv å slappe av mest mulig. Kos deg med kjæresten. Håper du snart føler deg litt bedre.

Tenker på deg vennen. Klem <3

Hope

04.06.2013 kl.21:56

Håper du blir bedre snart søte <3

Du er herlig, vet du det? Glad i deg <3 <3

T

07.06.2013 kl.10:51

apologize: <3<3<3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv