hits

God morgen. Eller, hvordan var det igjen?

Definisjonen på drittstart på dagen; idag.

Forsov meg. Våknet ti min før toget skulle gå. Skjønte jeg ikke hadde sjans til å rekke det, men spurtet rundt for å få på meg klær, ta med kort og mat, pusse tenner å løpe ut døra. Superstressa. Tenkte det var verdt et forsøk å prøve å komme meg til Asker for å rekke ett tog derfra. Det var det ikke. Jeg var (og er) utslitt i kropp å sinn, så å kave seg opp tunge lange bakker, for så å være like sein som om jeg bare hadde tatt det helt med ro idagmorges...nei, det var ikke verdt det. Så nå sitter jeg her, endelig på toget, svett og fæl, ser ut som et udyr, altfor sent ute. Og som en bonus har jeg glemt permen med hjemmelekse. Faen.

Aller helst ville jeg bare dra hjem igjen å kapitulere i sengen sammen med Kjærest. Jeg kan ikke. Det ville vært problematferd, og det orker jeg ikke en gang tenke på. Jeg har altfor mye å gjøre. Flyttet alle tingene mine i går kveld, fra gamle leiligheten og inn til Kjærest. Idag er det siste timen av kurs, "lunsjpause", terapitime, hjem å spise middag med Kjærest, og så dra å vaske ned leiligheten. Jeg er helt utslitt. Så må jo ting pakkes ut og finnes plass til, vegger som skal males, bag som skal pakkes, diverse som skal kjøpes og ordnes, før ferietur tidlig tidlig tirsdags morgen. Jeg kan ikke puste.

Jeg er så sliten. Psyken min revner. Jeg tåler ingenting om dagen. Det er visst vanskelig å forstå, og det gjør ting enda værre. Jeg finner ikke ordene, å når jeg først sier noe er det ingen som bryr seg med å høre. Jeg betyr ikke noe, eller ikke nok, eller ikke like mye som... Jeg føler jeg drukner. Heldigvis, jeg tror og håper at ferietur til Vestlandet kan gi meg litt tid å hvile til å hente meg inn igjen.

4 kommentarer

Psykiisk

13.06.2013 kl.12:49

Håper dagen ikke blir helt forferdelig. Og at du får puste litt i bakken og hente deg inn på ferieturen til vestlandet <3

Henrikke

13.06.2013 kl.22:05

Håper dagen ble litt bedre enn den begynte <3 Håper ferie turen gir deg den pausen du trenger <3

T

15.06.2013 kl.18:11

Henrikke: Den ble heldigvis mye bedre etterhvert :) Jaaa, får virkelig tro det <3

T

15.06.2013 kl.18:12

Psykiisk: Heldigvis så snudde det :) Jaa, satser på det <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv