hits

Altfor mange lause ting

Jeg var alene på bussen mesteparten av bussturen fra jobb. Det var litt fint. Bare være meg. Se regnet mot ruten. Musikken min på ørene. Jeg forsvinner inn i en annen verden. Nå er det flere her, og bussjåføren har satt på sin egen musikk. Det forstyrrer. Ikke så farlig, egentlig. Skal snart av. Vente på toget. Jeg liker reiseveien mellom jobb og hjem. Den gir meg ro.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om dagen. Jeg tror det går fint. Jeg får ikke helt tak på det. Jeg faller så ofte bort. Hvor drar jeg? Nei, det går egentlig fint. Jeg tror bare jeg er litt nervøs for sommer med familien, med arr. Også er det bursdag snart. Jeg håper det blir bedre i år. Blæ.

Jeg vet ikke hva jeg driver med.

2 kommentarer

Psykiisk

03.07.2013 kl.13:46

Klemmer <3

T

05.07.2013 kl.17:53

Psykiisk: Mange klemmer tilbake <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv