hits

29.08.2003

Jeg mimrer litt. Er i et rart humør. I dag er det hele 10 år siden jeg fikk min første virkelige kjæreste. Vi var begge nylig fylt 14 år, gikk i samme klasse. Jeg var hodestupsforelsket. Det tror jeg vi begge var. Vi trodde vi var så voksne, kjempemodne, og klare for alt. Vi var små, uskyldige og naive. Vi var sammen i omtrent to år, med en del av-og-på mot slutten. Det var mye fint og en del vondt. Jeg trodde livet mitt var over da det ble slutt. Nå, når jeg tenker tilbake på det hele, så må jeg smile. Det er mange gode minner. 

Vi hadde så mange planer, å jeg var lenge helt sikker på at det var slik livet mitt skulle bli. Meg og han. Studietid i Oslo, jeg psykologi og han jus. Bo sammen, først leie en liten leilighet og senere kjøpe et hus med hvite gjerder. Vi skulle gifte oss og få barn. Vi hadde navnene klare til og med. Rart å tenke på, det virker så fjernt.

Nå er jeg samboer med ei jente, i Asker, med særdeles lite studier bak meg. Og, jeg er pasient innenfor psykiatrien. Mildt sagt, ting er ikke helt som planlagt. Han har studert masse forskjellig, men aldri jus, og skal flytte til England for mer studier til høsten. Vi er enda venner. Det er jeg glad for.

 

Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget. Kanskje er det bare mimring? På godt og vondt. Ting går sjelden som planlagt, det er vel det lureste man kan lære seg. Men, det hender, noen ganger, at ting blir enda bedre... 

6 kommentarer

Ida Nordland Kristiansen

29.08.2013 kl.20:51

Det kan være både godt, rart og trist å mimre tilbake...Det viktigste er at man skjønner at man ikke kunne forutse fremtiden og vite hvor man endte den dag i dag :-)

freakdeeluxe

29.08.2013 kl.21:40

Det er godt å mimre litt innimellom, spessielt når det er slike gode minner. Godt at dere fortsatt er venner den dag idag, det er jo kjempe koselig <3

Noen av drømmene/planene dine kan fortsatt gå i oppfyllelse selvom hverdagen kan være tung nå. F.eks hus og barn. Det er jo veldig realistiske drømmer vil jeg si. Drømmer om det selv, hihi. Vet ikke om du drømmer om det samme nå da, men ja, kanskje du har noen nye drømmer/planlagt med samboeren din nå? Aldri slutt å drømme ihvertfall, det er kjempe sunt <3

Stor klem til deg

minbergogdalbane

30.08.2013 kl.23:26

<3

T

01.09.2013 kl.11:14

Ida Nordland Kristiansen: Det er veldig sant :)

T

01.09.2013 kl.11:17

freakdeeluxe: Ja, d er så koselig at vi enda er venner :)
Veldig sant at d er viktig å drømme, å d gjør jeg. Iallefall om barn og en fremtid meg Kjærest. Det er det viktigste <3
Håper du har noen fine drømmer om fremtiden du og vennen, du fortjener at de går i oppfyllelse <3

T

01.09.2013 kl.11:17

minbergogdalbane: <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv