hits

Wordless

Jeg vet ikke hva jeg skal si lenger. Jeg har falt litt, det kan jeg innrømme. Men det går fortsatt bra. Livet er ok: Kjærest er verdensallerbeste, jobb er fint, kurs og terapi er igang igjen, og det er godt.

Det har ikke skjedd noe, det er bare høst. Det er alt. Tror jeg. Jeg sliter med å få ordentlig tak i tankene mine. Kan være det er likeså greit.

 

6 kommentarer

Rose

23.09.2013 kl.22:28

<3

T

23.09.2013 kl.22:48

Rose: <3

BareC

24.09.2013 kl.00:25

Synes det er rart at når alt egentlig går veldig bra, så er det likevel noe som ikke stemmer helt. Noe som er feil inni kroppen. Er det sånn du føler det? Var sånn jeg tolket det, kanskje fordi det er sånn jeg har det.

Håper dagene etterhvert blir bare gode. Eller kun gode dager har vel ingen, men så mange som mulig da ;)

Klemmer

apologize

24.09.2013 kl.13:15

Jeg vil bringe deg sola

om du blir redd i mørket.

Jeg vil stanse regnet

om du trenger å tørke.

Jeg vil fange en stjerne

for å lyse opp din vei.

Var dette mulig,

ville jeg gjort det for deg.

Jeg ville gitt deg regnbuen

om dagen din var grå.

Jeg ville stoppet tiden

så du kunne rekke å forstå.

Jeg ville funnet verdens ende,

var det dit du ville dra.

For alt jeg ønsker i verden,

er at du skal ha det bra <3

- Dette dikte sier så mye, og er så sant, for jeg ville gjort alt for deg, om alt var mulig. Jeg ville gitt deg alt, men mitt hjerte er ditt og jeg kan gi deg all min kjærlighet, for den er for deg. Vennen min, aldri glem at jeg er her, jeg vil virkelig aldri stoppe med det, jeg vil aldri stoppe med å elske deg! Du er livet mitt, og jeg vil være ditt - slik at drømmer og liv, bygges på oss <3 Vil aldri snu ryggen til, jeg er her, når du har ord, ikke har ord. Med armkroken min, med en hand å holde i, og vil gi deg så mye trygghet som du trenger <3 Vi skal klare alt, nedturer, oppturer, normalitet (viss det finnes? :p), alt kjære, alt skal vi klare sammen <3 Vit at jeg er stolt over deg, for hvordan du har klart de siste dagene, min sterke kjæreste, aldri glem at jeg har troen på deg, og er her for hvert eneste skritt, fremover, bakover og til slutt - så blir det bare fremover, og opp, for det du fortjener du <3<3<3 Det er lov å falle, som du sier til meg, det er lov, må bare la oss selv få lov til det <3 Vær trygg elskling <3 Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive, og kjærligheten jeg føler for deg og har å gi deg er uendelig <3<3<3<3 *Kyss ifra dinsin* <33 :*

T

01.10.2013 kl.11:55

apologize: Så vakkert kjære...ja, d sier utrolig mye... Tusen hjertelig takk :* for diktet, alle ordene, all omsorgen og kjærligheten, og aller mest, fordi du er du <3 Jeg elsker deg, for evig og alltid <3<3<3

T

01.10.2013 kl.12:00

BareC: Tror du tolket d riktig.. Ja, d er veldig rart, å noen ganger føles d bare ekstra håpløst da...
Vondt at du og har d sånn vennen... Håper d blir bedre for deg, og oss. Vi skal klare dette, og vi skal få det bra.<3
Ønsker deg en superfin dag. Klem <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv