hits

Dotdotdot

Så var jeg her igjen. Her nede. Så kjent, likevel så nytt og ufordragelig.

Sliten. Ikke noe nytt det heller. Kvalm, skjelven, prikker foran øya. Føles som jeg ikke har sovet i hele natt, noe jeg har.

Foruroligende drøm mareritt. Rispet opp gamle sår. Flenget opp de vondeste tankene. Uverdig. Jeg fikk igjen følelsen av å være virkelig forstyrret. Hva er virkelig? Hva er sannhet?

Idag er en dårlig dag. Jobb har vært bra, men jeg sliter i dag. Mye trang til mye destruktivt. Det har vært oppe til vurdering, foreløpig nedstemt. Jeg vil klare meg. Har også vurdert å ringe Mrs. Behandler. Det og er foreløpig nedstemt. Jeg vil klare meg selv.

- Helt ærlig, jeg vet ikke hva jeg skal si. Hvilke ord bruker man for å be om hjelp?

Pssh. Klarer meg vel alltid jeg. Det er bare det, at veien alene er så lang, vond, kronglete og tung. Seriøst, hvordan ber man om hjelp?

Jeg håper i morgen er bedre. En god natt kan gjøre mye.

Det regner masse i dag. Det er jeg lettet over.

6 kommentarer

Mørke hemmeligheter

16.09.2013 kl.18:00

Ja, det er virkelig vanskelig å be om hjelp. Frykten for å bli avvist er der alltid, og hva gjør man da? Håper dagen bedrer seg og at morgendagen blir enda bedre. Stor klem <3

Henrikke

16.09.2013 kl.18:16

Håper natten kan gi deg ro og dagen i morgen blir så mye bedre enn det den er i dag. Håper du klarer å be om hjelp viss du trenger det <3

Ekahm

17.09.2013 kl.08:24

Håper morgendagen blir bedre <3Stooor klem

T

17.09.2013 kl.12:33

Mørke hemmeligheter: Veldig vanskelig...ja, frykten for å bli avvist er vondt, men værst av alt er at jeg virkelig ikke vet hvordan man skal be om hjelp. Hva sier man? Når vet man at man har rett på det, og hva man trenger? Heldigvis så trengte jeg ikke strekke hånden lenger enn til Kjærest, og da trenger jeg heldigvis ikke så mange ord alltid :)
Tusen takk, sålangt er i dag bedre. Klem tilbake <3

T

17.09.2013 kl.12:36

Henrikke: Takk for støtte ogomsorg vennen <3 Det betyr alltid så mye. Natten og dagen sålangt er mye bedre og roligere enn i går, så det er godt. Tenker på deg <3

T

17.09.2013 kl.12:37

Ekahm: Tusen takk, det er den <3 Håper din dag er god :) God klem <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv