hits

"When I come undone at the seems

...and my heart is on the floor for all to see"

 

Jeg føler at jeg rakner. At hele meg flerrer opp til et motbydelig kjøttsår. Jeg forventer å se rifter i huden min. Men, den er like hel. Jeg har så lyst til å gi etter for skadetrangen. For denne huden uten sår, den passer meg ikke. For trangt, for stor, for liten, for mye. Det er bare feil. 

Det har vært en slitsom dag. Jeg fikk ikke sove før i 6-7-tiden i dagmorges. Sto opp tolv, etter utallige våkne/sovne-runder. Jobb har gått bra, men skal ikke nekte for at jeg er sliten av det og. 

Jeg har ikke lyst til å ville noenting!

Det nærmer seg slutten på tredje dagen på rad med denne forferdelige trangen. Det stopper ikke, ikke en liten pause. Jeg kan ikke, jeg skal ikke... Men, problemet er at jeg vil. Jeg vil virkelig kutte hull på huden min. Jeg trenger det. 
Samtidig vet jeg at det bare vil gjøre ting vanskligere. Mest for alle rundt meg, men også for meg. Jeg gjør hva jeg kan for å holde meg unna.

Jeg tror jeg bare skal legge meg.
Jeg håper bare at søvnen kommer i natt... 

4 kommentarer

emmy.

19.09.2013 kl.01:19

<3

T

19.09.2013 kl.09:38

emmy.: <3

Gunn-Elise

19.09.2013 kl.11:19

Utrolig bra blogg. Stå på videre, vær sterk!

T

21.09.2013 kl.11:28

Gunn: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv