hits

Siste og første time

Skrevet tidligere idag:

Det er så godt at det regner! Dette er høsten på sitt beste. Kjølig, men ikke iskaldt. Grått og regnfullt, men lite vind. Blader i alle farger, men fortsatt få brune og mest grønne. Jeg står å venter på toget. Nyter det. Lar meg rive med i høsten.

Jeg har akkurat hatt overføringssamtalen mellom min nye og gamle terapeut. Det gikk forsåvidt fint. Fikk sagt det viktigste, planlagt alle timene frem til jul og ordnet alt praktisk. Nye psykologen virker utrolig flink, jeg tror det blir bra. Men, siste kvarteret (20 min) var det å si farvel til Mrs. Behandler. Avslutning. Med tårer i øynene satt hun der, så på med med et omtenksomt smil og fortalte meg hvor mye hun trodde på meg og satt pris på å få jobbe med meg. Noe som visstnok var veldig mye. Jeg måtte puste dypt, for tårene begynte å forme seg i mine øyne også. Jeg fikk en lang og god klem, og de beste ønsker.

"Hold deg fast i livet, Therese"

Så var den epoken over. Det kjennes ganske vemodig. Trist. Men, hun skal videre å hjelpe andre, og det er en god ting! 

 

Nå:

Ligger i sengen. Snakker i telefonen med Kjærest. Håper på å sove snart. Sliten og trøtt. Hodet er ikke helt med, men det henger nå der.

2 kommentarer

Hope

26.09.2013 kl.08:50

Så godtvå høre du liker den nye psykologen! Stor klem fra meg <3

T

01.10.2013 kl.11:54

Hope: Jaa :) Tusen takk! God klem tilbake <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv