hits

Ubehag

I dag har vært siste dag sykemeldt. I nesten en måned nå har jeg vært borte fra jobb. Hele tiden har jeg gledet meg til å komme tilbake. Det vil si, helt til i dag. Nå gruer jeg meg. Eller jeg vet ikke, men jeg gleder meg iallefall ikke lenger. Er ikke det typisk?

Jeg vet ikke hva jeg skal si om det en gang. Hele greia ble bare for dumt. Men, det føles ikke riktig når sjefen din ikke tar nei for et nei, å forstår at du faktisk ikke kan jobbe når du er sykemeldt. Ringer og ringer, sender flere meldinger og begynner å bruke pressmidler og bestikkelser... Nei, det var rett og slett veldig ubehagelig.

Mr. Lege var enig. Han ville gjerne forlenge sykemeldingen min, men jeg sa at det nok ikke var nødvendig. Nå angrer jeg nesten. Likevel hadde det blitt feil uansett. Jeg får bare prøve. Satser på det går bra når jeg kommer meg dit. Heldigvis en kort dag.

6 kommentarer

Ekahm

29.10.2013 kl.10:05

Huff så frekt. Enkelte sjefer tråkker langt over grensa for å spare inn penger og div. Jeg blir så sint når jeg leser dette. Du må bare drite i sjefen din. Dra på jobb og gjør akkurat det du må, ikke mer. Ingen kan tvinge deg til det. Det er du som må sette grenser.

Har selv dårlige erfaringer med en sjef. To dager før sommerferien begynte og jeg skulle jobbe hele sommeren fikk jeg hjernerystelse. Da ble jeg sengeliggende en mnd uten inntekt fordi sjefen påsto at h*n ikke hadde satt opp arbeidslista enda. Yeah right. SIden jeg ikke var medlem av fagforbundet kunne jeg ikke kreve en dritt... nei det er bare å stå på sitt og sette grenser for seg selv. Håper du har noen andre fine mennesker å omgå mens du er på jobb.

Stooor klem

BareC

29.10.2013 kl.10:43

Jeg skjønner godt at det var ubehagelig. Jeg lurer veldig på hvordan enkelte sjefer har fått den jobben de har. Sjefen din burde ihvertfall ikke hatt den jobben.

Er man syk så er man syk. Man trenger ikke at noen på jobben skal gi en dårlig samvittighet for det.

Jeg tror det var det rette å ikke sykemelde deg lengre av den grunn, jo lengre du er borte fra jobb jo verre blir det å komme tilbake. MEN, dersom han fortsetter med det tullet må det taes opp. Det skal ikke være sånn at du gruer deg til å gå på jobb.

Tenker på deg gode, fine du <3 Håper det har gått bra på jobb <3 Tusen klemmer

Tinydivine

31.10.2013 kl.10:42

Håper det går bra <3

T

31.10.2013 kl.18:28

Ekahm: Jeg dro på jobb og det gikk jo helt fint. Sjefen var ikke der heller, så slapp å forholde meg til noe som helst ;) Det var bare så overraskende, for har egentlig et greit forhold til sjefen, og han pleier å være ganske forståelsesfull. Fikk meg et lite sjokk :P
Å fyyy f..! Det er jo helt grusomt. Ja, man må bare stå opp for seg selv og kreve det man har rett på.
Stooor klem tilbake <3

T

31.10.2013 kl.18:32

BareC: Ja, det var veldig ubehagelig, og ikke minst sjokkerende. Har normalt sett et bra forhold til sjefen, men dette ble bare for dumt rett og slett... Nei, man skulle ikke trenge det.
Takk for at du er enig med meg og støtter meg godeste, det betyr mye <3
Nei, det var det jeg føltes selv også, at det var riktig å gå på jobb. Har ikke hørt noe mer om det, og tror det var et engangstilfelle. Men, jeg har tenkt å ta det opp med han når jeg ser han, slik at jeg forsikrer meg om at det ikke skjer igjen og for å opprettholde selvrespekten min ;)
Tenker så mye på deg og kjære <3 Tusen klemmer til deg ooog <3

T

31.10.2013 kl.18:39

Tinydivine: Takk, d gjorde d ;) <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv